Skip to content

24 maart gaat door!

Redactie
17 maart 2024 | 19:00

Advertentie

Er zijn nog een paar plekken vrij

Het geeft een geweldig gevoel als je ziet dat er voldoende aanmeldingen binnen zijn gekomen om de Dag Retraite op de Veluwe door te laten gaan. Het vooruitzicht om samen met twee andere professionals invulling te geven aan deze dag vervult me met blijdschap en dankbaarheid. En ik vind het ook wel een beetje spannend. Maar dat vind ik ook wel weer leuk!

Vorig jaar in februari kwamen we voor het eerst bij elkaar in Apeldoorn. Aan de keukentafel, waar ik vroeger vaker met Fina zat terwijl onze zonen met elkaar speelden, wisselden we ervaringen uit. Ik zag een verbindende factor in de boodschap die we in ons werk uitdragen en de manier waarop we dit doen en stelde voor om samen iets te organiseren. Het thema: In je kracht met Qigong – Boksdynamiek en Mindfulness werd op dat moment aan die keukentafel geboren.

Ons lichaam verbindt zich met het leven om ons heen. Toch lopen we vaak aan dat lichaam voorbij. We stellen pauzes uit, onderdrukken emoties, negeren pijntjes in ons lijf en ga zo maar door. Ik denk dat iedereen zich daaraan weleens ‘schuldig’ maakt. Ik ben daarop ook geen uitzondering. 24 maart staat in het teken van verbinden/ hernieuwen van de verbinding met je lichaam.

We zijn erin geslaagd om een mooi programma samen te stellen en hopen hiermee aan de deelnemers waardevolle ervaringen te kunnen bieden. Ieder kan meedoen op zijn eigen niveau, ook als je geen eerdere ervaringen hebt met deze disciplines. Het niveau van fitheid hoeft niet persé een drempel te zijn. Blijkt dat een oefening te veel inspanning van je vergt pas je de oefening aan, of doet mentaal mee. Je bent waarschijnlijk niet de enige. Want ook dit geldt weleens voor mij. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Vanwege de organisatie is het niet mogelijk om op de bonnefooi binnen te komen lopen. Je dient vooraf je ticket te kopen. In verband met de privacy van de deelnemers is er geen plek voor toeschouwers.

Lees hier het programma.

Wie is wie?
Qigong met Fina Ramos-Palau www.chikungramos.nl
Boksdynamiek met Merten Hinsenveld www.kairosexecutive.nl
Mindfulness met Lisette Poell www.jijbentoke.nl

Een ticket boek je bij Merten m.hinsenveld@outlook.com Telefoon: 06  46 22 88 57

pastedGraphic.png

Agenda Praktijk Jij bent Oké

  • 20 maart Ont-Moeten IKC Laar – alleen nog plekken via Zoom beschikbaar.
  • 24 maart Dag-retraite op de Veluwe.
  • 20 april Ont-Moeten IKC Laar.
  • 22 mei Ont-Moeten IKC Laar.
  • 17 juni Ont-Moeten IKC Laar.
  • Nieuwe groepstraining Mindfulness start in April.


In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in praktijk ‘Jij bent Oké’.
Zij is aangesloten bij Coachfinder en de beroepsorganisatie NOBCO. Lisette is een gecertificeerde coach voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast (online) coaching en coachen met de natuur als co-coach, geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness, communicatie en intuïtief schrijven. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl of mail naar lisette@jijbentoke.nl. Social media links:  Facebook , LinkedIn, Instagram.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie