Skip to content

2 juli workshop intuïtief en reflectief schrijven

Redactie
4 juni 2020 | 14:00

Advertentie

MindfulnessGevoeligheid is niet iets om je voor te schamen schreef ik vorige week. Je leest het hier. Je gevoeligheid vertelt iets over hoe het met je is. Wanneer je jezelf gedeeltelijk afsluit of gevoelloos wordt, verlies je hiermee een belangrijk instrument.

Als het denken heel veel lawaai maakt, hoor je niet eens meer wat je zegt. Maar dat niet alleen. Je loopt kans in al die verhalen mee te gaan en erin verstrikt te geraken. Het kan je sentimenteel maken, of misschien juist gevoelloos. Of een combinatie van die twee. Wat er werkelijk in je leeft, je ware natuur, raakt op die manier makkelijk bedolven.

Schrijven is voor mij een dagelijkse bezigheid. Niet alleen om dingen van me af te schrijven en te reflecteren, maar ook om naar mezelf toe te schrijven. En ik deel mijn kennis hierover graag met je. Al enkele jaren organiseer ik workshops intuïtief en reflectief schrijven bij EquiJoy in Ell.

`Wanneer je op deze link klikt kun je ervaringen lezen van eerdere deelnemers. Ruud van der Vegt zegt over deze workshop: Ik heb ervaren dat intuïtief schrijven in feite vanzelf gaat. Ik werd verrast door de ervaring dat ik almaar lichter ben geworden in mijn hoofd. Liesbeth Vaes zegt over deze workshop: Ik kan vertellen dat ik het zeer interessant vond. Met fijne waardevolle oefeningen. Ik heb ervaren dat er een dunne scheidingslijn is tussen intuïtief schrijven en dit vanuit het denken doen. Mooi om bewust te worden hoe gemakkelijk het denken overneemt. Je werkt op een fijne, rustige manier en draagt er zorg voor dat ieder zijn/haar ruimte in mag en kan nemen vanuit respect.

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Namelijk zijn eigen verhaal.
Nog net voor de zomervakantie organiseert Praktijk Jij bent Oké een workshop intuïtief- en reflectief schrijven.  Het is niet alleen wat er in je hoofd leeft wat aan het licht komt maar ook wat er ín je leeft wordt zichtbaar. Voorbij het intellect naar je eigen kern. 

Gun jezelf een mooi begin van een lange zomer. Reserveer nu je plek.

– Lisette –

Agenda:

  • Ont-Moeten 8 en 22 juni en 6 juli
  • Introductie cursus bewust leren schakelen met praktische mindfulness 29 juni

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in de praktijk ‘Jij bent Oké’. Ze geeft tips hoe Mindfulness te integreren is in het dagelijks leven. Lisette is gediplomeerd coach/counselor en Mindfulness Based Cognitive Therapist/trainer. Naast (online) coaching geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness, communicatie en intuïtief schrijven. Ze werkt vanuit verschillende locaties. In haar werk betrekt ze, waar mogelijk, de natuur. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl  en ook op Facebook , LinkedIn en ook op Instagram. Je vindt haar profiel ook op coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine. Heb je een vraag of opmerking stuur me een mail.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie