Skip to content

Wat vaker van het leven genieten en wat meer rust…. Wie wil dat nou niet?

Redactie
9 januari 2020 | 11:00

Advertentie

MindfulnessOp 12 februari starten we met een gloednieuwe cursus die ik ‘Work in progress’, heb genoemd. In deze avondcursus, van vier bijeenkomsten, mix ik mijn kennis over Mindfulness, met mijn kennis en ervaringen als coach. De cursus is geschikt voor mensen vanaf 20 jaar en ouder.

Waarom deze cursus nú?
Omdat ik heb gemerkt dat, een 8 weken training Mindfulness, een groot aantal mensen afschrikt vanwege de tijd die ze ervoor vrij moeten maken. Ondanks dat er een verlangen is naar rust, meer plezier in het leven, of meer balans, haken sommige mensen bij voorbaat al af, wanneer ze zien hoeveel tijd zo’n training vergt. Ze schuiven het daarom steeds verder voor zich uit en blijven maar door jakkeren, totdat sommigen er ziek van worden. Het zou jammer zijn als dit jou gaat overkomen. Dit inspireerde me tot het schrijven van deze gloednieuwe cursus waarin je, in een relatief korte tijd, direct een verschil kunt maken voor jezelf (en ook je omgeving). De opzet is simpel.

  • Vier bijeenkomsten van elk 2 uur.
  • De dagelijkse praktijk is je huiswerk.

Werk in uitvoering
Een praktische cursus waarbij je, vanuit jouw situatie, gaat onderzoeken wat er voor jou werkt met de tools die je worden aangereikt. De cursus heet niet voor niets: ‘Work in progress’, het werk stopt immers niet na de vierde bijeenkomst.  Misschien raak je daarna zelfs zó enthousiast en schrijf je je alsnog voor een training in, waarbij er naar het hart van Mindfulness wordt gegaan. Doch, misschien is deze cursus voor jou op dit moment nu net genoeg, dat steuntje in de rug, om je leven een andere wending te geven.

Wat is deze cursus niet
‘Work in progress’,  kun je niet vergelijken met een volwaardige Mindfulness training van 8 sessies. Van Mindfulness is je misschien ook bekend dat er wordt gemediteerd. In deze cursus maak je kennis met meditatie maar vormt de meditatie niet de basis van het programma, ik zet ook coachinstrumenten in.

Heb je vragen over deze cursus of andere diensten? Stuur mij dan een email of maak een afspraak via coachfinder.

Actueel
10 februari activiteit ONT-moeten.
12 februari start cursus ‘Work in progress’.

Lisette

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in de praktijk ‘Jij bent Oké’. Ze geeft tips hoe Mindfulness te integreren is in het dagelijks leven. Lisette is gediplomeerd coach/counselor en Mindfulness Based Cognitive Therapist/trainer. Naast (digitale) coaching geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness, communicatie en intuïtief schrijven. Ze werkt vanuit verschillende locaties. In haar werk betrekt ze, waar mogelijk, de natuur. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl  en ook op Facebook , LinkedIn en ook op Instagram. Je vindt haar ook op coachfinder. Heb je een vraag of opmerking stuur me een mail.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie