Skip to content

Nieuwe stappen zetten?

Redactie
17 januari 2019 | 13:11

Advertentie

Haar wens was; meer rust in haar hoofd en betere concentratie. Verder wilde ze Mindfulness in een breder perspectief plaatsen zodat ze dit op alle vlakken in het dagelijks leven kon integreren. Haar zoektocht naar begeleiding bracht haar naar praktijk Sancai van Jan en Nancy Chin die haar aanbevolen contact op te nemen met mij. En zo kwam ze bij praktijk Jij bent Oké terecht. Toen ze me belde was ik enthousiast en nieuwsgierig tegelijk. De afspraak voor een voorgesprek was snel gemaakt. Een traject werd in grove lijnen uitgestippeld waarbij zij als coachee de leiding had. Dat betekende dat er ingespeeld werd op wat er op dat moment ter tafel kwam en opgehangen werd aan de lijn die was uitgestippeld. Op die manier ontstond er iets moois.

Vandaag hebben we dat traject afgerond.
Wat is er nu anders dan aan het begin van het traject? 
Het eerste wat mij als coach opvalt is dat er in communicatie meer focus is. Ik herinner me in het begin van onze bijeenkomsten een waterval van woorden en zinnen waar maar geen einde aan leek te komen. Nu zijn er nog steeds genoeg woorden maar is er bovenal meer rust in een gesprek waardoor een conversatie makkelijker te volgen is en mensen meer op hun gemak zijn. Ze vertelt ook dat ze blij is dat ze nu bewuster in het leven staat dan voorheen. Ook al vallen niet alleen de leuke en mooie dingen op. Groot winstpunt is dat ze zich beter kan concentreren, zo vertelt ze. En dat blijkt ook wel uit de enquête (Comprehensive Inventory of Mindfulness Experiences) die ik weer afneem, maar nu aan het einde van het traject. 

Ik vond het hartstikke leuk om op deze manier met mijn werk bezig te zijn. Op zulke momenten voel ik me echte bofkont en ben ik dankbaar dat het mij gegund is dit te mogen doen. Het was een combinatie van coaching en training waarbij we niet alleen binnen zaten maar ook buiten wandelden in de natuur. Nu is er weer plek voor nieuwe trajecten. Aarzel niet om contact met me op te nemen als je op zoek bent naar een coach. Ook starten we in het voorjaar weer met een nieuwe groepstraining Mindfulness. Je bent van harte welkom. Stuur me een mail als je meer informatie wilt.

– Lisette –

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in de praktijk ‘Jij bent Oké’. Ze geeft tips hoe Mindfulness te integreren is in het dagelijks leven. Lisette is gediplomeerd coach/counselor en Mindfulness Based Cognitive Therapist/trainer. Naast (digitale) coaching geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness en intuïtief schrijven. Ze werkt vanuit verschillende locaties. Soms worden paarden ingezet of trekt ze met haar cliënten de natuur in. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl  en ook op Facebook en LinkedIn. Heb je een vraag of opmerking stuur dan een mail.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie