Skip to content

Dit kan nou net hét verschil maken

Redactie
29 januari 2023 | 14:00

Advertentie

Het is een wereld van verschil tussen iets dénken en bij jezelf ópmerken dat het denken actief is. Dat laatste is iets wat we cultiveren met mindfulness. Dit creëert ruimte.

Dit kan nou net hét verschil maken

In die ruimte worden gedachten opgemerkt, wordt opgemerkt het gevoel dat je erbij hebt en worden sensaties in het lichaam waargenomen. Daar is oefening voor nodig. En er is ook oefening voor nodig om niet automatisch mee te gaan in alle reflexen. Want ook dat is iets wat je cultiveert met mindfulness.

Zo kun je voorkomen dat een klein rollend steentje een grote lawine wordt. Bij jezelf kunnen blijven in plaats van omver geblazen worden.
Emoties zijn soms heftig. Het is dan ook niet raar dat het lichaam daar vanuit zijn oerdriften op reageert. Daarom gaat het in een training niet alleen over mindfulness en meditatie maar ook over het brein. Die kennis over het brein helpt je beter te begrijpen wat er gebeurt.
Je hebt geen invloed op iets wat je overkomt maar kunt wel invloed hebben op wat je er vervolgens mee doet.

Mindfulness is wat mij betreft een investering voor de rest van je leven.
Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je nu in voor een groepstraining. Liever individueel? Dat kan natuurlijk ook. In overleg met mij kies je dan je eigen startdatum.

Agenda

  • Start nieuwe groepstraining mindfulness training Leven in de maalstroom bestaande uit 8 sessies en 1 bijeenkomst Ont-Moeten.
  • Coaching fysiek en online.

pastedGraphic.png

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in praktijk ‘Jij bent Oké’. Zij is aangesloten bij Coachfinder en de beroepsorganisatie NOBCO. Lisette is een gecertificeerde coach voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast (online) coaching en coachen met de natuur als co-coach, geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness, communicatie en intuïtief schrijven. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl of mail naar lisette@jijbentoke.nl.
Social media links: 
Facebook , LinkedIn, Instagram.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie