Skip to content

Sta open voor iets nieuws

Redactie
27 juli 2017 | 15:21

Advertentie

Is er iets wat je nog niet eerder hebt gedaan maar dolgraag een keertje zou willen doen? Stop dan nu met het bedenken van bezwaren en doe het gewoon!

Toen een cliënte wegens ziekte onlangs afbelde ging ik onverwacht een avondwandeling maken en werd beloond met prachtige luchten. Net toen de ganzen allemaal tegelijkertijd opvlogen en in formatie wegvlogen had ik mijn fototoestel al opgeborgen maar het beeld zit nog op mijn netvlies. Net als het moment dat een hele zwanenfamilie aan mij voorbijtrok. Niet eerder had ik zulk majestueus gezelschap gezien dat zich zo gracieus voortbewoog. Dan voel ik dankbaarheid opkomen en zie ik de pracht en schoonheid van alles om me heen.

In plaats van die wandeling had ik ook gewoon door kunnen blijven werken want er lag nog genoeg te doen. Ik koos daarentegen voor wat anders en zag het moment als een onverwachte pauze dat ik met een wandeling heb ingevuld. Het is een moment van stoppen met wat je aan het doen bent en tijd vrijmaken voor jezelf om op te laden.

Mindful Moment – Nieuwsgierigheid
Zorg dat je vandaag iets nieuws leert of ontdekt. Ik ben benieuwd wat je ontdekt.

Agenda
In het najaar starten we weer met nieuwe cursussen Mindfulness en intuïtief schrijven. Heb je interesse? Stuur dan een mail.

– Lisette –

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in de praktijk ‘Jij bent Oké’. Ze geeft tips hoe Mindfulness te integreren is in het dagelijks leven. Lisette is gediplomeerd coach/counselor en Mindfulness Based Cognitive Therapist/trainer. Naast (digitale) coaching geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness en intuïtief schrijven. Ze werkt vanuit verschillende locaties. Soms worden paarden ingezet of trekt ze met haar cliënten de natuur in. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl  en ook op Facebook en LinkedIn. Heb je een vraag of opmerking stuur dan een mail.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie