Skip to content

Een nieuw begin

Redactie
6 januari 2016 | 17:00

Advertentie

mindfullness

Elk moment is nieuw.
Soms lijken ze op elkaar maar ze zijn nooit exact hetzelfde.
Daarom is het altijd anders dan het was.
Daarom wordt het nooit precies zoals het was.
Het leven bestaat uit een aaneenschakeling van momenten.
Waar wacht je nog op?
Maak er iets moois van en geniet!

Mindful moment – verwondering
Weet je nog hoe het was om je als kind te verwonderen? Hoe het was om voor het eerst via je zintuigen de wereld om je heen te ontdekken? Ik nodig je uit naar buiten te gaan voor een wandeling en je omgeving te bekijken alsof je die voor het eerst ziet. Sta hier en daar even stil, luister, kijk, ruik, voel, proef in plaats van er gewoon langs te lopen. Door de milde winter zie je hier en daar zelfs ‘meizoentjes’ in het gras. Ga ook eens naar buiten als het regent. Als kind vond je het vast leuk om in waterplassen rond te springen. Durf je dat nog steeds?

Mindfulness is te leren
Op 12 januari starten we met een nieuwe training Mindfulness. Meer informatie hierover kun je vinden op de website of stuur een mail naar lisette@jijbentoke.nl. De daaropvolgende training start in februari. Wil je niet wachten dan kun je ook terecht voor een individueel traject. Informeer naar de mogelijkheden.

Lisette Poell

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in de praktijk ‘Jij bent Oké’. Ze geeft tips hoe mindfulness te integreren is in het dagelijks leven. Lisette is gediplomeerd coach/counselor en Mindfulness Based Cognitive Therapist / trainer. Haar werk bestaat uit het begeleiden van jongeren en volwassenen in de vorm van coaching / counseling en het ontwikkelen en geven van trainingen en workshops. Sinds 2013 woont ze in Nederweert. Ze werkt vanuit huis en verschillende andere locaties. Soms worden paarden ingezet en ook trekt ze met haar cliënten de natuur in zoals De Groote Peel, het Leudal of de IJzeren Man, etc. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl  en ook op facebook en LinkedIn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie