Roel Hermans Administratiekantoor

2.5 / 5 gebaseerd op 2 beoordelingen
Roel Hermans Administratiekantoor
 • Roel-Hermans-Administratiekantoor-1
 • Roel-Hermans-Administratiekantoor-2
 • Roel-Hermans-Administratiekantoor-3
 • Roel-Hermans-Administratiekantoor-4
 • Roel-Hermans-Administratiekantoor-5
 • Roel-Hermans-Administratiekantoor-6

Plaats Categorie: Totaaloverzicht en BedrijvenPlaats Labels: administratie en dienstverlening

 • Meer informatie

  Adres

  Pannenweg 208a, 6031 RK Nederweert

  Openingstijden

  maandag: 9.00 uur - 17.30 uur
  dinsdag: 9.00 uur - 17.30 uur
  woensdag: 9.00 uur - 17.30 uur
  donderdag: 9.00 uur - 17.30 uur
  vrijdag: 9.00 uur - 17.30 uur
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten
  Telefoon: 0495-844507

  social icons

  Omschrijving

  Beschrijving:

  Wij zijn een regionaal administratiekantoor met een landelijk bereik. Onze dienstverlening verloopt compleet digitaal. Alle jaarlijks terugkerende werkzaamheden gieten we in een maandabonnement, geen verassingen qua kosten dus.

  Wij zijn er voor het verwerken van jouw administratie, verrichten van jouw btw aangiften, opstellen van jouw jaarrekeningen en aangiften maar nog belangrijker we kijken met jou verder richting de toekomst. Waar sta jij met jouw onderneming over vijf jaar? Wat moet er gedaan worden om deze doelstelling te bereiken? Dat zijn vragen waar wij je mee verder helpen.

  Assortiment:

  Financiële dienstverlening

  Doelgroep:

  Ondernemers van klein tot groot

  Ontstaan:

  In 2010 ontstaan, opgericht door Roel Hermans.

  Medewerkers:

  6

  Bouwjaar: 1990
  Oppervlakte: 150m2
  Ligging:

  Industrieterrein Pannenweg

  Eigenschappen:

  Maakt onderdeel uit van Bedrijvencentrum De Vuurmolen

 • Profiel
 • Kaart

  Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Beoordelingen

  2 Beoordelingen van “Roel Hermans Administratiekantoor”

  1. Marcel Warenburg vd Publicatie AuteurRoel Hermans Administratiekantoor
   Algemene beoordeling:
   4

   Fijn kantoor met behulpzame mensen!

  2. Ivo Houben Roel Hermans Administratiekantoor
   Algemene beoordeling:
   1

   Als voormalig ambassadeur van dit kantoor en (nog) bestaande klant wil ik graag dat (potentiële) klanten mijn ervaring tot zich nemen: “Bezint eer gij begint”. Ik ben lange tijd een tevreden klant geweest, heb zelfs meerdere bedrijven aangebracht, maar er zijn wel de nodige fouten gemaakt en afspraken niet nagekomen wat op een bepaald moment tot de nodige pittige discussies en langzaam maar zeker tot een vertrouwensbreuk van mijn kant heeft geresulteerd. Hierbij heb ik aangegeven de samenwerking op termijn te willen stopzetten, zodra een switch naar een ander administratiekantoor mogelijk is (dit doe je niet even zomaar).. Kort hierna kwam de verrassende mededeling dat hij eenzijdig de dienstverlening wenste stop te zetten of een prijsverhoging van ca €125 naar €450 p.m. voor te schotelen.. Beide zijn volgens zijn eigen Algemene Voorwaarden, website en spelregels (prijs op basis van aantal inkoopfacturen) en opdrachtbevestiging niet vastgelegd/valide, Er is ook geen opzegtermijn. Mijn conclusie: op moment dat je een kritische klant bent die in zijn ogen niet voldoende rendeert, verandert hij zijn eigen spelregels. Een administratiekantoor dient betrouwbaar, solide en het fundament van een organisatie te vormen, maar daar heeft Roel Hermans duidelijk in tekort geschoten. Je verandert namelijk niet snel van boekhouder. Hieronder een kopie van 2 mails van zijn kant.

   Mail 1 betreft de eenzijdige opzegging (per direct) van zijn kant, waarbij “mijn dreigement” het delen van de klantervaring is en het plaatsen van review(s), welke mijn goed recht is als klant
   Mail 2 betreft de aankondiging dat hij de dienstverlening wilt stoppen

   mail 1: —————————————————————————————–

   Beste Ivo

   Voor de laatste keer, wij zeggen het abonnement op per 31 december 2019, tot die tijd zetten we de dienstverlening voort tegen de huidige afspraken. Wanneer je besluit om eerder te stoppen zullen we dat accepteren, wanneer we enige schade ondervinden inzake je bedreigingen nemen we gepaste maatregelen en zetten we de dienstverlening per direct stop.

   —————————————————————————————————————mail 2

   Dag Ivo

   Vreemd dat je daar van schrikt, we hebben dit jou in januari al medegedeeld? Dat is bijna een jaar van te voren?

   Snap dat het vervelend voor je is, ,wij komen duidelijk niet uit met het voeren van de administratie van je eenmanszaak, mochten we het abonnement per 1 januari voort zetten dan bedraagt het maandbedrag € 450,- ex btw. Mocht je bereid zijn om dit bedrag te betalen dan kunnen we praten over een voortzetting, anders gaat het echt niet lukken.

   Mocht je hierover verder willen praten dan zal ik je ook een duidelijke onderbouwing laten zien hoe deze € 450,- opgebouwd is, die komt niet uit de lucht vallen.

  3. Roel Hermans Roel Hermans Administratiekantoor

   Beste Ivo, vervelend dat je de situatie zo ervaart, we hebben inderdaad vanuit onze kant om meerdere redenen besloten om afscheid te nemen van je als klant van ons kantoor, wij gaan hier ter bescherming van je zelf niet in op alle redenen, en houden ons bij de feiten. We hebben op 29 januari 2019 reeds aangegeven met de dienstverlening van jouw onderneming te stoppen en wel per 31 december 2019, om je zo genoeg ruimte te geven voor je zoektocht naar een nieuwe dienstverlener. In onze algemene voorwaarden staat een termijn opgenomen van 3 maanden, in jouw geval zijn 11 maanden gehanteerd naar onze mening hebben we in deze correct gehandeld,

  Geef een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *