Expert Lambers

 • Expert-Lambers-1
 • Expert-Lambers-2
 • Expert-Lambers-3
 • Expert-Lambers-4
 • Expert-Lambers-5
 • Expert-Lambers-6
 • Expert-Lambers-7
 • Expert-Lambers-8

Plaats Categorie: Totaaloverzicht en WinkelsPlaats Labels: televisie, audio, telefoon, computer, witgoed, huishoudelijk, koken, wonen en winkel

 • Meer informatie

  Adres

  Sint Lambertusstraat 10, 6031EC Nederweert

  Openingstijden

  maandag: 09.00 uur - 18.00 uur
  dinsdag: 09.00 uur - 18.00 uur
  woensdag: 09.00 uur - 18.00 uur
  donderdag: 09.00 uur - 18.00 uur
  vrijdag: 09.00 uur - 20.00 uur
  zaterdag: 09.00 uur - 17.00 uur
  zondag: Gesloten
  Telefoon: 0495-625714

  social icons

  Omschrijving

  Beschrijving:

  Welkom bij Expert Nederweert!
  Wil je een nieuwe televisie, wasmachine, inbouwvaatwasser, koelkast, stofzuiger of laptop kopen? Bij Expert Nederweert ontvang je advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om het product te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Onze ervaren verkopers helpen je graag de juiste keuze te maken. Kies je voor het gemak van online bestellen? Ook als je op www.expert.nl bestelt, leveren wij jouw nieuwe apparaat. Wij kunnen apparaten ook voor jou installeren. Uiteraard gaan we pas weg als je tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Wij zien je graag terug in onze winkel.

  Bezorgservice
  Als je een nieuwe wasmachine of televisie heeft gekocht, kunnen onze bezorgers jouw aankoop netjes bij je thuis afleveren. Op een moment dat je het beste uitkomt. Wij plannen een afspraak met jou in, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vooraf maken we eventuele extra afspraken met jou over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of bezorging op zaterdag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wil je dat wij jouw oude apparaat voor je afvoeren? Dat doen wij graag voor jou!

  Diverse installatieservices van Expert
  Inbouw is maatwerk! Een nieuwe vaatwasser, koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. Wij adviseren je dan ook om dit door Expert te laten doen. Wij hebben daarvoor onze speciale inbouwinstallatieservice. Bovendien brengen wij jouw aankoop bij je thuis. Wanneer jij dat wilt! De monteur-bezorger zal het huidige inbouwapparaat demonteren en het nieuwe inbouwapparaat vakkundig plaatsen.

  Ook bieden wij een vakkundige installatieservice aan voor andere apparatuur, zoals aansluiten van een nieuwe televisie of home cinema set. Oude apparatuur nemen wij graag voor je mee. Net als het verpakkingsmateriaal laten wij dit verantwoord recyclen. Heb je speciale installatiewensen? Deze kun je altijd kenbaar maken in onze winkel.
  Bij Expert staat service centraal. Met de installatieservice van Expert geniet je zorgeloos van jouw aankoop.

  Assortiment:

  Wassen, drogen, koelen, vriezen, tv, audio, pc, klein huishoudelijk etc

  Doelgroep:

  Klanten die waarde hechten aan een goede service en advies

  Ontstaan:

  Expert Lambers is ontstaan uit het door Harrie Lambers en Jan de Kort opgezette LAKO, Uiteindelijk zijn zij uit elkaar gegaan waardoor het Lambers is geworden. Toen we van de staat naar de Sint Lambertusstraat zijn verhuisd, hebben we ons aangesloten bij EP. Na 10 jaar EP te zijn geweest zijn we overgestapt naar de Expert.

  Medewerkers:

  7

  Oppervlakte: 600m2
  Ligging:

  Centrum Nederweert

 • Profiel
 • Kaart

  Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *