Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijwilligerswerk, ik?

18/03/2020 - 09:30 tot 11:30

Gratis

LET OP: Deze activiteit is afgelast in verband met het coronavirus.

Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden die maandelijks van 9.30 tot 11.30 uur plaatsvindt bij Bibliocenter in Weert. De Walk&Talk van 18 maart heeft als thema ‘Vrijwilligerswerk, ik?’.

Elsa van den Goor en Simone de Back van Punt Welzijn vertellen over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Geen betaalde baan hebben kan een kantelpunt zijn om op een andere manier invulling te geven aan je tijd. Bijvoorbeeld door je vrijwillig in te zetten in je woonplaats of buurt. Hiervoor zijn veel mogelijkheden, maar je moet ze wel weten te vinden. Ben je eenmaal aan de slag met vrijwilligerswerk, dan kun je je cv aanvullen, nieuwe mensen leren kennen, je kennis en vaardigheden delen en vooral zinvol en leuk bezig zijn voor jezelf en voor een ander.

Wat is een Walk&Talk?
Elke derde woensdag van de maand is in de bibliotheek in Weert de maandelijkse Walk&Talk. Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis. Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij.

Deelname is gratis. Wel vragen we om je van tevoren aan te melden www.bibliocenter.nl/walkentalk-1803.

Gegevens

Datum:
18/03/2020
Tijd:
09:30 tot 11:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.bibliocenter.nl/walkentalk-1803.html

Locatie

Bibliotheek Weert
Wilhelminasingel 250
Weert, Limburg 6001 GV Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0882432000

Organisator

Bibliocenter
Telefoon:
0882432014
E-mail:
info@bibliocenter.nl
Bekijk de site van Organisator
Zet Notificaties aan OK Nee dankje