Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RICK’s Clarinet Choir bij Muziek onder de Toren in Panningen

01/04/2023 - 15:00 tot 17:00

Gratis

Op zaterdag 1 april blaast RICK’s Clarinet Choir het nieuwe seizoen van Muziek onder de Toren in: van 15.15 tot 16.45 uur kunt u genieten van twee optredens op het podium op het Raadhuisplein 6 in Panningen. Gratis genieten van muziek terwijl u winkelt, door het centrum wandelt of geniet van een drankje of een hapje op een terrasje op het gezellige plein!

Er wordt muziek gespeeld van meerdere continenten en de concerten zijn geschikt voor alle leeftijden. Stukken die gespeeld zullen worden zijn onder andere America (uit West Side Story) van de wereldberoemde Amerikaanse componist en dirigent Leonard Bernstein, Libertango van de welbekende Argentijnse bandeonist en componist Astor Piazzolla en Talos van de jonge Italiaanse componist en klarinettist Matteo dal Maso.

Muziek onder de Toren
Van april tot september organiseert de werkgroep Cultuur in Hartje Peel en Maas traditiegetrouw elke zaterdag­middag muziekoptredens in het kader van Muziek onder de Toren op het Raadhuisplein in Panningen. Ieder jaar is er een heel afwisselend programma en treden er op één middag twee verschillende groepen op. Bij slecht weer kunnen optredens worden afgelast.

RICK’s Clarinet Choir
RICK’s Clarinet Choir (RCC) is in 2020 voortgevloeid uit het door John van Peij in 1986 opgerichte en bijna vijfendertig jaar door hem geleide klarinetensemble Clarinet Choir Weert. Het RCC staat onder leiding van klarinettiste Lieke Krantzen. Vanuit heel Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant komen de leden (zo’n vijftien klarinettisten en één slagwerker) elke zaterdagochtend om 10.00 uur bij RICK Weert bij elkaar om gezamenlijk anderhalf uur enthousiast te repeteren. Nieuwe leden zijn altijd welkom, dus mocht je klarinet spelen en zin krijgen om in dit ensemble mee te spelen, kom dan gerust eens vrijblijvend naar een repetitie.

Meer informatie: www.rickraakt.nl/clarinetchoir

Gegevens

Datum:
01/04/2023
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.rickraakt.nl/clarinetchoir

Organisator

RICK’s Clarinet Choir
Telefoon:
0495-533954
E-mail:
clarinetchoir@rickraakt.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Raadhuisplein Panningen
Raadhuisplein 6
Panningen, 5981AT
+ Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje