Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ralph de Jongh, Nederblues

19/03/2023 - 15:30 tot 16:30

€15

Ralph de Jongh is kunstschilder, afgestudeerd filosoof en blueszanger. Zijn voorbeelden zijn The Rolling Stones, Big Joe Williams en Cuby + Blizzards. Door die laatste band is hij ontdekt en Harry ‘Cuby’ Muskee, singer-songwriter van Cuby + Blizzards, omschrijft hem als een echt rauw talent met een geweldig gevoel voor blues.

Ralph de Jongh

Zijn sound is niet verbonden aan een bepaalde blues era, want Ralph kiest niet snel voor de makkelijke route, maar laat zich liever inspireren door muziek van onder andere Robert Johnson, Son House, Elmore James and Muddy Waters. In de afgelopen jaren alleen al heeft hij een groot aantal albums opgenomen, zowel solo als met band. Geen enkele show is hetzelfde. Er zit voor elke blues liefhebber wel wat bij. En zou hij op de klompen spelen? Om die vraag beantwoord te krijgen, moet u wel reserveren!

Op zondagmiddag 19 maart is Ralph solo te gast in de huiskamer van de Theaterboerderij.

Over Theaterboerderij Boeket
Landelijk gelegen, in het buitengebied van Nederweert ligt op een prachtige locatie Theaterboerderij Boeket.  Bezoekers beleven theater in een pure en intieme vorm in de unieke setting van de theaterboerderij, theaterhuiskamer of theatertuin. Theaterboerderij Boeket biedt een afwisselend programma van artiesten en draait volledig op vrijwilligers en de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de artiest. Theater beleeft u bij Theaterboerderij Boeket.

Gegevens

Datum:
19/03/2023
Tijd:
15:30 tot 16:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://www.theaterboerderijboeket.nl/events/ralph-de-jongh/

Locatie

Theaterboerderij Boeket
rosselsweg 3
Nederweert, 6031 PV Netherlands
+ Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje