Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lego tentoonstelling

14/05/2023 - 10:00 tot 17:00

€3,

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei organiseert Dutchbricks voor de 3e keer de tentoonstelling “Bricktopia Nederweert”. Hier zijn weer bouwwerken van de leden te bewonderen. Eén van de leden heeft het kasteel van Weert op minifigschaal nagebouwd. Erg imponerend!

Bricktopia – Brick Expo

Nieuw dit jaar is de wedstrijd “Zoek de Minifig”. Zoek aan de hand van een formulier alle minifigs die bij de bouwwerken zijn verstopt. Als je ze allemaal gevonden hebt, maak je kans op een leuke prijs. Het formulier is aan de kassa verkrijgbaar voor € 1,–

De tentoonstelling vindt plaats in De Pinnenhof, Kapelaniestraat 4 in Nederweert en is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bestel je kaartjes eenvoudig vooraf via www.dutchbricks.com (<3 jaar gratis, 4-12 jaar €2,00, 12+ jaar €2,50) of betaal ter plekke aan de kassa (<3 jaar gratis, 4-12 jaar €2,50, 12+ jaar €3,00).

Nederlandse vereniging voor autisme
De club doneert elk jaar € 0,50 per betalende bezoeker van de tentoonstellingen aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA).

ETF Machinefabriek bij Bricktopia 

De Nederweerter machinefabriek ETF produceert onder de naam Ride Systems de voertuigen die in de Lego Discovery Centra in de diverse attracties rondrijden. Een van deze voertuigen is te zien op de tentoonstelling. Benieuwd hoe deze eruit zien? Grijp deze unieke kans en kom kijken!

Blökske Um
Net als vorig jaar kan ook dit jaar weer een leuke combinatie gemaakt worden: bezoek Bricktopia én loop een Blökske Um, de Lego-route dwars door het centrum van Nederweert. In de etalages van deelnemende winkels staan bouwwerken gemaakt door inwoners van alle leeftijden uit de gemeente Nederweert en zijn geheel gratis te bewonderen van 29 april tot en met 14 mei.

Dutchbricks als Rlug
Dutchbricks is een Limburgse club van mensen die het bouwen met en/of verzamelen van Lego als hobby hebben. Deze vereniging timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Dit heeft hun bepaald geen windeieren gelegd. Niet alleen is het ledenaantal gestegen, maar zijn zij sinds 1-1-2023 ook een door Lego erkende vereniging, de zogenaamde Rlug (Recognised Lego Users Group). Om deze status te krijgen moet je aan veel (strenge) eisen voldoen. Met deze status kunnen de leden profiteren van extraatjes vanuit Lego Denemarken. Zo is er de Lug-bulk, waarmee de leden 1 keer per jaar hun voorraad steentjes tegen een gereduceerd tarief kunnen uitbreiden. Maar ook Afol-dagen. Op deze dagen mogen de leden winkelen met extra korting in de diverse Lego-stores in binnen- en buitenland. Daarnaast kan de club rekenen op extra ondersteuning bij diverse evenementen.

Informatie
Voor meer informatie over Dutchbricks en Bricktopia kun je terecht op www.dutchbricks.com, de Facebookpagina en Instagram. Ook tijdens de tentoonstelling beantwoorden bestuur en leden graag je vragen.

Zien we jou bij Bricktopia Nederweert in De Pinnenhof in Nederweert?

Gegevens

Datum:
14/05/2023
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€3,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.dutchbricks.com/evenementen

Organisator

Dutchbricks
Telefoon:
0652461106
E-mail:
wjcr44@zonnet.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Pinnenhof
Selecteer een land: + Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje