Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Arie Vuyk in Theaterboerderij Boeket

13/12/2019 - 20:30 tot 22:30

€10,00

Traditie is een excuus voor een slechte gewoonte. Maar er is een uitzondering: een oudejaarsconference van Arie Vuyk! In een rap tempo zet hij samen met u de tijd stil en blikt terug, met als doel het jaar schaamteloos weg te lachen. De wolf is weer terug, de bij gaat verdwijnen, scholieren staken en Bekende Nederlanders werken. Snapt ú het nog?

Hoe kun je voorkomen dat je verzuipt in al die trending topics? Door naar de oudejaarsconference Trending Topics toe te gaan, de tijd de baas te worden en de zielige televisie eens een avond uit te laten.

In 2019 trad Arie Vuyk ( winnaar van drie cabaretfestivals ) op in gehuchten als New York en Reykjavik, maar hij kijkt nog het meeste uit om voor u op te treden. Arie Vuyk werd in 1969 geboren in Krimpen aan den IJssel, en woont momenteel afwisselend in Rotterdam en Antwerpen. Van jongs af aan werd hij gegrepen door cabaret. Nadat hij zich autodidact ontwikkelde won hij in 2001 het Parkstad Cabaret Festival, en in 2004 het Griffioen Cabaret Festival. Sindsdien maakte hij meer dan tien avondvullende programma’s.

In 2016 probeerde hij op het festival Twentse Lente wat nieuw materiaal uit, waarmee hij het festival won. In datzelfde jaar trad hij op in de Goldenbang Comedy Club in Reykjavik. De programmeur besloot om Arie terug te vragen en hem tevens te plaatsen in de Greenwich Comedy Club in New York. Daar speelt Arie in 2019.

Hij is tekstschrijver voor onder andere Het Groot niet te Vermijden, programmeur van cabaret in theater ‘t Kapelletje, het maandelijkse open podium voor cabaret en kleinkunst in Rotterdam, en hij regisseerde voor het Comedy Café in Amsterdam de stand up opera Orfeo. In 2018 ging zijn elfde programma Altijd Prijs in premiere in theater Landgraaf. Hij maakt naast zijn reguliere voorstellingen ook ieder jaar een oudejaarsconference. Arie Vuyk schreef de biografie van Het Groot niet te Vermijden, verschenen bij uitgeverij Trichis. Elf van zijn grappen staan in Het Grootste Citatenboek ter Wereld. In het najaar van 2018 verschijnt zijn tweede boek bij uitgeverij Asoka. Naast optredens in Nederland en België runt hij ook zijn eigen theater De Kijkdoos, in Rotterdam.

Uit de pers:
De lach kan niet uitblijven. Ook aan durf mankeert het Vuyk niet. Friesch Dagblad
Oudejaarsconference van Arie Vuyk smaakt naar meer. IJssel en Lekstreek
Een blijvertje in cabaretland. GLANS Magazine
Een evenwichtige voorstelling, gebracht door een onbevreesd artiest. Algemeen Dagblad

Website: http://arievuyk.nl/

Gegevens

Datum:
13/12/2019
Tijd:
20:30 tot 22:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://bit.ly/Kaarten_ArieVuyk

Locatie

Theaterboerderij Boeket
rosselsweg 3
Nederweert, 6031 PV Netherlands
+ Google Maps