Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

17/04/2017 - 08:00 tot 14:00

Na maandenlange voorbereiding is het bijna zover: de beroemde wandeltocht georganiseerd door Scouting Tungelroy! Deze zal op tweede Paasdag, maandag 17 april 2017, plaatsvinden. U kunt zich van 08.00 uur tot 14.00 uur inschrijven bij de Blokhut, aan de Tuurkesweg 3 in Tungelroy. Inschrijfkosten zijn €2 vanaf de leeftijd van 10 jaar. Let op de inschrijftijd voor de route van 20 km eindigt om 11:00 uur.

Routes en versnaperingen
Afhankelijk van hoe uitgebreid uw paasbrunch was, kunt u uit vier verschillende routes kiezen. U heeft de keuze uit de route van 7, 10, 13 of 20 km. Tijdens de wandeling komt u een post tegen en in onze blokhut is ook de mogelijkheid om uit te rusten onder het genot van een hapje en een drankje.

Waarom een wandeltocht?
Door paasmaandag met ons te genieten van de natuur in en rondom Tungelroy, steunt u de scoutsgroepen die tijdens het Pinksterweekend deelnemen aan het internationaal kamp in Duitsland. Voor onze leden zal dit een zeer bijzondere ervaring worden gezien ze in het buitenland op kamp gaan en kennis maken met mede-scouts uit wel dertig verschillende landen! Een unieke scoutingervaring! Kunnen wij op uw steun rekenen?

Wat kunt u verwachten…
Een prachtige wandeling uitgezet door ons natuurgebied: De Tungeler Wallen. U zult langs zandvlaktes, weelderige heides, prachtige bossen en, niet te vergeten, de welbefaamde Tungelroyse beek wandelen.

Gegevens

Datum:
17/04/2017
Tijd:
08:00 tot 14:00
Evenement Tags:

Locatie

Limburg Nederland + Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje