Skip to content

Getuigen gezocht ontvoering / zware mishandeling Helmond

Redactie
13 maart 2020 | 20:12

Advertentie

Op maandag 9 maart 2020 omstreeks 18.48 uur werd nabij de Julianabrug in Helmond een zwaar gewonde man aangetroffen. De politie hield eerder deze week een verdachte aan maar is nog op zoek naar twee andere verdachten.

Ontvoering / zware mishandeling Helmond

Uit onderzoek is gebleken dat de man eerder die avond, vermoedelijk tussen 16:30 uur en 17:15 uur, is mishandeld en tegen zijn zin wil is meegenomen vanaf de Astronautenlaan. Hij is daar in een kofferbak van een auto gestopt en meegenomen door drie personen. Een van deze personen is eerder deze week aangehouden. Naar de identiteit van de andere twee personen is de recherche nog op zoek. Met het slachtoffer in de kofferbak zijn de drie personen vertrokken naar de omgeving Oostappen/brouwhuisweg. Daar werd het slachtoffer verder mishandeld ergens tussen 17:30 en 18:20 uur. Hierna vertrokken ze weer nu mogelijk met een andere auto.

Uiteindelijk wordt het slachtoffer omstreeks 18.30 uur uit de auto gegooid in de buurt van de Albert Heijn XL te Helmond. Het slachtoffer loopt dan weg en valt uiteindelijk buiten bewustzijn op de grond op het Oostende nabij de Julianabrug. Daar wordt hij omstreeks 18.48 uur gevonden.

De volgende signalementen zijn bekend van de drie personen:

  • 3 mannen;
  • Marokkaans uiterlijk
  • Sportief postuur
  • tussen de 1.70 en 1.80 m
  • 2 personen geheel in het zwart gekleed,
  • personen droegen handschoenen en maskers.

Van een van de voertuigen is bekend dat het waarschijnlijk gaat om een Audi A4, model stationwagen, kleur zwart. Mogelijk dat er mensen iets hebben gezien op de verschillende locaties in combinatie met de signalementen en auto.

De politie wil graag met die mensen in contact komen. Heb je verder iets gezien of gehoord waarvan je denkt dat het van belang kan zijn voor het onderzoek?  Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Advertentie

1 Reactie

  1. Schande dat zoiets gebeurt hier in Helmond t is allang niet meer wat t opsluiten en sleutel weggooien of gewoon terug doen wat die persoon je heeft aangedaan


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie