Skip to content

Heerlijckheid

Redactie
3 juli 2019 | 11:00

Advertentie

Als mensen helemaal uit het Belgische Antwerpen naar Budschop komen voor een behandeling, dan moet je toch wel iets bijzonders doen. Dat was de gedachte die zich bij mij opdrong toen de afspraak voor een Shiatsu massage door G. werd gemaakt. Om heel eerlijk te zijn; zoiets streelt mijn ego!

Om nu even aan dat ego voorbij te gaan…

De behandeling werd gemaakt voor 1 juli. Een stralende zomerse dag met een behoorlijke windje en niet al te hoge temperaturen. G. kwam voor de tweede keer naar mijn praktijk en ik had voor deze dag een schitterende plek bedacht om te kunnen behandelen. Op mijn vraag of hij het oké zou vinden om in de buitenlucht te gaan werken aan het energetisch evenwicht antwoordde hij met een volmondig ja.

Met futon, kussens en handdoeken onder de arm togen we naar het onlangs geopende park ’de Heerlijckheid’, om daar plaats te nemen op het houten terras. Een perfecte locatie en in het behandelen vergaten we beiden even de drukte om ons heen. Wat ik wel zag waren de hoofden die omdraaiden om kort naar het schouwspel te kijken dat zich daar voltrok. Prachtig om dit te mogen ervaren en, wat mij betreft, zeker voor herhaling vatbaar.

Mocht je nu op een zonnige zomerse dag een man in het wit aantreffen op het houten terras (direct bij de ingang van het park nabij Brug 15) met onder zijn handen iemand op een mat… kom dan gerust dichterbij om te kijken. Je kunt dan met eigen ogen zien hoe een Shiatsu massage wordt uitgevoerd. 

Je bent van harte welkom!

-Ruud van der Vegt-

In de rubriek ’Shiatsu’ schrijft Ruud van der Vegt over zijn werk en passie binnen de praktijk ’The Browne Company’ Hij geeft inzicht in de holistische benadering van balans en gezondheid vanuit Chinees-Japans oogpunt. Ruud is gediplomeerd Shiatsu masseur en therapeut, gecertificeerd Japans acupuncturist en erkend trainer van het Samoerai Shiatsu programma voor kinderen. Als geboren Hagenees woont hij al bijna 50 jaar in Nederweert. Hij werkt vanuit zijn twee praktijkruimtes (op Budschop en Roeven), op locatie bij je thuis of op het werk en op basisscholen. Buiten zijn columns op Nederweert24 kun je meer te weten komen via zijn eigen website www.thebrownecompany.nl en ook via Facebook en Twitter.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie