Skip to content

Mediastilte… | Cure4Life

Redactie
26 augustus 2018 | 15:00

Advertentie

Het is even een tijdje stil geweest betreft mijn column hier op Nederweert 24. Een drukke periode en veel om over na te denken die nu achter mij ligt. En dan ook nog lekker genoten van de vakantie!

Ik ben in 2016 gestart met mijn Cure4Life vestiging in Nederweert en heb in 2016 met succes zelf het Cure4Life programma gevolgd. Ik merkte in mijn praktijk dat mensen ook geïnteresseerd waren in hun algehele gezondheid en niet zo zeer het afvallen alleen. Ook merkte ik dat veel van de mensen die ik sprak het Cure4Life programma nog al een uitgave vonden, en dus veel mensen afhaakte. Ik wil heel graag mensen helpen bij hun gezondheid terug te krijgen maar helaas heb ik te maken met een franchise organisatie en kan ik aan de prijs niets veranderen.

Ik gun iedereen een goede gezondheid en dus ging ik op zoek naar een alternatief. Zo kwam er een ander programma op mijn pad. Meer gericht op gezondheid, gemakkelijk te volgen en financieel laag drempelig.

Namelijk het 3Care gezondheidsprogramma. Dit vitaliteitsprogramma werkt vanuit de gedachte dat een gezond en schoon lichaam zichzelf goed kan herstellen. Veel mensen lopen met klachten rond die met voeding en reiniging van het lichaam hersteld kunnen worden. De bio-resonantie meting aan het begin van het programma speurt de knelpunten in jouw lichaam op. Door het aanpassen van je leefstijl en door je lichaam de juiste voedingsstoffen aan te bieden, zul je je weer fit en vitaal voelen en er ook zo uitzien! Uiteindelijk zul je dit terug zien in de resultaten van de bio-resonantie meting maar ook zul je dat merken aan je algehele gemoedstoestand! Al naar gelang je behoefte begeleiden wij je tijdens de 2 fases.

Darmherstel, buikvet verbranden en het aanvullen van tekorten vormen de top 3 van een goede basis gezondheidszorg. Snel en effectief resultaat, dat wil toch iedereen.
Uiteraard heb ik het 3Care gezondheidsprogramma ook zelf uitgeprobeerd met positieve resultaten: -6 kg met behoud van spiermassa in 6 weken. Ook mijn bio-resonantie meting was verbeterd!

Daarom ga ik in september dan ook de 3care specialisten opleiding volgen. Daarna kan ik mensen helpen op weg naar een betere gezondheid, voeding en leefstijl die bij hun past en waar ze ook echt blij van worden. Mensen helpen zichzelf te helpen het beste uit zich zelf te kunnen halen, nu en in de toekomst!

Woensdag 3 oktober organiseer ik een informatieavond. Ben je geïnteresseerd, wil je weten of je een vitaminen en/of mineralentekort hebt? Geef je dan op voor de informatieavond en vrijblijvende metingen. Via mail info@dimphy-hermans.nl of telefonisch 06-13054100.

Cure4Life door Dimphy Hermans

Cure4Life pakt de oorzaak aan en niet de symptomen van overgewicht. “Daarom ben ik mijn eigen Cure4Life vestiging begonnen en kijk er naar uit om samen met u de oorzaak van overgewicht aan te pakken!” Je kunt vrijblijvend informatief een consult aanvragen. Voor meer informatie www.cure4life.eu, of neem contact op met Dimphy via dhermans@cure4life.nl of Facebookpagina Cure4Life Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie