Skip to content

Limburg Festival terug in Nederweert

Redactie
9 juli 2018 | 15:06

Advertentie

Het Limburg Festival strijkt met een indrukwekkend programma op donderdag 9, vrijdag 10 en zondag 12 augustus neer in Nederweert. Bijzonder theater op bijzondere locaties. De kaartverkoop begint op maandag 9 juli.

Over het Limburg Festival
Het Limburg Festival is een jaarlijks zomerfestival in Midden-Limburg. Van 9 t/m 12 augustus kunt u volop genieten van voorstellingen die u zelden of nooit in Limburg aantreft. Heel dicht bij huis!

Schuurtjestheater
Bij theaterboerderij Boeket is op 9 en 10 augustus de voorstelling ‘George en Eran lossen de wereldvrede op, de finale’. Deze conflictkomedie gaat over 2 vrienden die in hun geboortelanden geen vrienden zouden kunnen zijn. In dit slotstuk vinden zij de sleutel waarmee ze de poorten openen die naar wereldvrede leiden. Op 12 augustus kunt u hier de muzikale vertelling van Ekaterina Levental ‘De Grens’ bekijken. Deze voorstelling toont u op ontroerende en confronterende wijze hoe het leven is in een niemandsland, als alleen de hoop nog rest. De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg

Theater in de openlucht
Ook buitencentrum De Pelen is dit jaar het decor voor het Limburg Festival voor de Franse ruiters van rampspoed ‘Les Goulus – The Horsemen’. Deze gratis familieshow die plaatsvindt op vrijdag 10 augustus roept nogal wat clichés op over de Fransen, gezien vanuit de ogen van buitenlanders: arrogant, zeker van zichzelf en onaangenaam. Een komische voorstelling vol zelfspot. Lachen met hele gezin.

Landgoed Stokershorst
Met recht wordt ‘Natuurlijk…Theater’ de moeder aller theatertochten genoemd. Niet voor niets al drie en twintig jaar onafgebroken op het programma van het Limburg Festival. Een culturele buitenbelevenis van het betere soort. Al fietsend ontdekt de deelnemer – het hele gezin als het even kan – kleinschalig kwaliteitstheater op verrassende locaties. Tegelijkertijd genietend van het schitterend Limburgs landschap in verschillende regio’s. Natuurlijk vormen ook dit jaar weer de omgeving van het sfeervolle Echt-Susteren, van het lommerrijke Roerdalen/Wassenberg en van de tuin van Limburg die Leudal heet, het decor voor dit rondtrekkende theatercircus. Een internationaal programma zorgt er ook dit jaar weer voor dat de zintuigen op allerlei onverwachte manieren worden geprikkeld. Reken maar van yes…!!! Op 12 augustus wordt er in en rondom Leudal gefietst met een uitstapje naar de gemeente Nederweert, waar het landgoed Stokershorst ook een van de theater locaties is.

Geïnteresseerd?
Het volledige programma is te vinden op www.limburgfestival.nl. Reserveer tijdig kaartjes via de ticketservice. Vol is vol!

De vrije kaartverkoop start op maandag 9 juli.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie