Skip to content

Tijd voor een hersenpauze

Redactie
12 april 2018 | 11:00

Advertentie

Het is een drukte van jawelste in- en rondom het huis door alle renovatiewerkzaamheden. We zijn er super blij mee en ik kom mezelf tegen als ik creatief om wil gaan met mijn werktijden. Mijn lijf sputtert af en toe en soms is het erg druk in mijn hoofd door de besluiten die nog genomen moeten worden. Het ziet er mooi uit maar ik zie ook dat we onze bank nooit meer heelhuids uit de woonkamer krijgen omdat de achterdeur ineens erg smal is geworden. Ik verbaas me daarover en hoop niet ooit in een rolstoel terecht te komen want dan zou ik niet meer via de achterdeur de tuin in kunnen. Voordat het hoofd helemaal op hol slaat las ik een hersenpauze in. 

Mindful Moment – ik noem hem de hersenpauze.

Soms onderbreek ik mijn werk en duurt hij maar een minuut, een andere keer sta ik regelmatig stil tijdens een wandeling en geniet.

Prachtig om die knoppen te zien ontluiken. Helaas dit jaar nog geen bloemen in de jonge sering maar zo te zien kunnen we straks meegenieten van de bloemengeur bij de buren.

– Lisette –

In de rubriek ‘Mindfulness’ schrijft Lisette Poell over haar werk in de praktijk ‘Jij bent Oké’. Ze geeft tips hoe Mindfulness te integreren is in het dagelijks leven. Lisette is gediplomeerd coach/counselor en Mindfulness Based Cognitive Therapist/trainer. Naast (digitale) coaching geeft ze trainingen en workshops op het gebied van Mindfulness en intuïtief schrijven. Ze werkt vanuit verschillende locaties. Soms worden paarden ingezet of trekt ze met haar cliënten de natuur in. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.jijbentoke.nl  en ook op Facebook en LinkedIn. Heb je een vraag of opmerking stuur dan een mail.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie