Skip to content

Even voorstellen – Dimphy Hermans van Cure4Life

Redactie
4 maart 2017 | 11:00

Advertentie

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Dimphy Hermans en ik ben werkzaam als consulente voor Cure4Life. De naam Cure4Life zegt het al: “kuur voor het leven”. Het is een medisch voedingsprogramma dat meer inhoudt dan alleen afvallen. In deze column wil ik je meer gaan vertellen over gezondheid, leefstijl en afvallen. Want hierover is zoveel te lezen en te krijgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Graag deel ik met je informatie over wat gezond is en wat niet. Maar ook recepten en gezondheidstips.

Dimphy Hermans van Cure4Life

Ook wil ik je meenemen op mijn reis naar een gezondere leefstijl. Toen ik ging starten als consulente wilde ik zelf ervaren wat mijn klanten zouden voelen of tegen kwamen op hun pad naar een gezondere leefstijl. Zelf had ik ook gezondheidsklachten zoals: gewrichtsklachten, vermoeidheid/ weinig energie, dunner wordend haar. Vroeger had ik echt een flinke haardos en kan mij nog herinneren dat de stagiaire van mijn kapster toen zei “Wil jij haar haar borstelen? Ik krijg er spierpijn van.” Nou dat is nu niet meer het geval helaas.

Tijdens het volgen van het Cure4Life medisch voedingsprogramma merkte ik al dat ik meer energie kreeg, ook mijn vermoeidheid werd een stuk minder, voor zover dat mogelijk is met 2 kleine kindjes. Het eten smaakt beter. Lekker creatief zijn met koken en zelf recepten verzinnen of bestaande recepten aanpassen. Want een verandering van leefstijl moet je wel zelf doen en niet met schema’s en lijstjes werken. En de weegschaal gaf een positief resultaat! In 1,5 maand al 6 kg eraf met gezonde voeding, zonder enige toevoegingen. Alles vanuit de natuur!

Door deze positieve ervaringen wil ik mensen dan ook gaan helpen bij hun zoektocht naar een blijvend gezonder en slanker leven.

Cure4Life pakt de oorzaak aan en niet de symptomen van overgewicht. “Daarom ben ik mijn eigen Cure4Life vestiging begonnen en kijk er naar uit om samen met u de oorzaak van overgewicht aan te pakken!” Je kunt vrijblijvend informatief een consult aanvragen. Voor meer informatie www.cure4life.eu, of neem contact op met Dimphy via dhermans@cure4life.nl of Facebookpagina Cure4Life Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie