Skip to content

Krachttraining voor een sexy uiterlijk

Redactie
6 november 2014 | 16:40

Advertentie

vrouw fitnessEr wordt de laatste tijd meer gesproken over serieuze krachttraining voor vrouwen en de ontelbare voordelen van het trainen met gewichten. Je ziet er artikelen over in de belangrijkste publicaties en, gelukkig, is er een verschuiving gaande van de algemene opvatting over het beeld van de vrouw, zowel in de fitness als in de maatschappij. Er wordt geleidelijk aan wat afstand genomen van de delicate, bescheiden loopband wandelaar, naar een ietsje meer “hardcore” imago.

Krachttraining voor een sexy uiterlijk

Dit nieuwe beeld propageert niet alleen weelderige, pezige spieren, maar waardeert ook echte kracht en daarmee een stoerder imago voor de vrouw. Sterk is hip, daar bestaat geen twijfel over. Vrouwen over de hele wereld komen in contact met hun innerlijke beest, waarbij ze trots hun verlangen om zware massa te verplaatsen tonen.

En hoewel deze vrouwelijke krachtrevolutie nog betrekkelijk beperkt is, wordt het meer en meer op gang gebracht door organisaties als Strong is the New Skinny, Crossfit en Girls Gone Strong. Dit is een beweging, een herdefiniëring van de betekenis van ‘trainen als een meisje’.

Sportivalife biedt speciaal voor deze vrouwen wekelijks krachttraining aan. Interesse om mee te doen, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Gezondheidscentrum SportivaLife aan de Hulsenweg 5a te Nederweert is dagelijks geopend en heeft sport mogelijkheden voor zowel kinderen als ouders. Laat je eens vrijblijvend informeren.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie