Blue Avocado

 • Blue-avocado-logo-ontdek-nederweert

Plaats Categorie: Totaaloverzicht en BedrijvenPlaats Labels: webshop en website

 • Meer informatie

  Adres

  Beelenstraat 3A, 6035 SB Ospel

  Openingstijden

  maandag: 10.00 - 22.00 uur
  dinsdag: 10.00 - 22.00 uur
  woensdag: 10.00 - 22.00 uur
  donderdag: 10.00 - 22.00 uur
  vrijdag: 10.00 - 22.00 uur
  zaterdag: Alleen bij spoed
  zondag: Alleen bij spoed
  Telefoon: 06 36516398

  social icons

  Omschrijving

  Beschrijving:

  Blue Avocado is specialist in het maken van WordPress websites en webshops. Samen met een team van specialisten maken wij jouw website/webshop veilig en effectief voor jouw doelgroep.
  Veel ondernemers zijn onzeker over hun website of webshop. Misschien is je site verouderd, niet beveiligd, ben je slecht vindbaar voor je klanten of weet je niet of en hoe vaak je site bezocht wordt. Daarom willen wij hier verandering in brengen door een volledig pakket te verzorgen waarbij echt meegedacht wordt over de effectiviteit van de site bij jouw doelgroep.
  We maken websites met een responsive design, zodat de website op elke device goed te gebruiken is. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat websites goed vindbaar zijn. Dit doen wij door middel van SEO. Blue Avocado kan jouw website ook promoten, onderhouden en hosten. Op onze website zijn alle mogelijkheden en ons portfolio te vinden.

  Assortiment:

  Wordpress websites, webshops, onderhoud en beveiliging, Google SEO, Online advertenties, offline advertenties, DTP, online en offline ontwerp, grafisch vormgeving, tekstschrijven, vertalen.

  Doelgroep:

  Vooral MKB, soms ook ZZP en verenigingen.

  Ontstaan:

  Vivianne Borger (oprichter en eigenaar van Blue Avocado) werkte sinds 2014 mee in het bedrijf van haar vader, waar ze het ontwerp voor websites verzorgde. Er is vaker gesproken over het overnemen van het bedrijf, maar dit vond ze niet nodig.

  Toen Vivianne net haar eerste zoon had gekregen in 2017 besloot ze dat ze zoveel mogelijk thuis wilde zijn om bij haar zoon te zijn en dat goed te combineren zou zijn met een eigen bedrijf. Vivianne nam het bedrijf van haar vader over en veranderde bijna alles aan het bedrijf, denk aan de naam, het aanbod, de prijzen, de strategie etc. Dit bleek succesvol, in 3 jaar tijd is Blue Avocado uitgegroeid tot een bedrijf met 3 andere specialisten in dienst, waardoor ondanks de groei toch de kwaliteit gewaarborgd blijft.

  Overigens een leuk weetje: 1 van die specialisten is haar vader!

  Oh en... het was verkeerd om te denken dat een baby (met binnen een jaar een broertje erbij) en een bedrijf goed te combineren zijn. Het is gelukt, maar was zeker een uitdaging met ups en downs!

  Medewerkers:

  4

 • Profiel
 • Kaart

  Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *