IBOR Advies B.V.

 • IBOR-advies-2

Plaats Categorie: Totaaloverzicht en BedrijvenPlaats Labels: advies, bomen, boom, boominspecties, bossen, duurzaam, kwaliteitscontrole, onderhoud, openbare ruimte, parken en project

 • Meer informatie

  Adres

  Hulsen 6, 6034 RA Nederweert-Eind

  Openingstijden

  Telefoon: 06-53812882

  social icons

  Omschrijving

  Beschrijving:

  IBOR Advies B.V. adviseert in de werkgebieden die te maken hebben met de openbare ruimte. Je kunt daarbij denken aan de voorbereidende werkzaamheden aanleg en onderhoud van plantsoen, parken, bossen, vaarwegen en particuliere tuinen. Ons werkgebied bevind zich in driekwart van Nederland waarbij we aannemers, ondersteunen met plannen van aanpak, calculaties en projectbegeleiding. Voor overheden schrijven we bestekken en helpen we bij aanbestedingstrajecten met bijbehorende directieramingen. Daarnaast voeren we boominspecties en boomtechnische onderzoeken uit met adviesrapportage o.a. middels PICUS meting (geluidstomograaf). Chris is European Tree Technician dit is een Europese standaard voor boomtechnisch adviseur. Opdrachtgevers vragen ons voor kwaliteitscontroles. IBOR schrijft en verzorgt opleidingen en trainingen in het aandachtsgebied openbare ruimte. We bestrijden Japanse Duizendknoop met heet water en sinds kort ook met de ROOTWAVE (elektrisch). Met e-golf en Trikke is het bedrijf honderd procent duurzaam.

  Doelgroep:

  Gemeente, Provincie, Rijkswaterstaat, Waterschappen, Hoveniers, Groenvoorzieners, Boomverzorgers, Particulieren en Bedrijven.

 • Profiel
 • Kaart

  Geen Records Gevonden

  Sorry, er zijn geen records gevonden. Pas uw zoekopdracht aan en probeer het opnieuw

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *