Skip to content

Funkey Fiësta | een feestelijke kennismaking met Hockey

Redactie
14 maart 2024 | 9:00

Advertentie

Op zaterdag 23 maart organiseert H.V. Weert van 9.00 tot 10.15 uur weer een Funkey Fiësta. De Funkey Fiësta is een gratis kennismakingsmoment, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar, met de hockeysport en de hockeyvereniging.

Funkey Fiësta

Er worden verschillende hockeyspellen aangeboden, onder begeleiding van diverse trainers. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en iets lekkers. Aan het einde van de activiteit zal een mystery guest langskomen om de verrichtingen van de kinderen te aanschouwen. Na afloop van de activiteit kunt u de wedstrijd van de jongste jeugd van H.V. Weert bekijken.

Locatie
De Funkey Fiësta vindt plaats op de hockeyvelden van H.V. Weert, aan Parklaan 1a in Weert (bij de Lidl aan de overzijde van de Ringbaan).

Inschrijven
Schrijf je in via Sjors Sportief door op de volgende link te klikken: Hockey | Funkey Fiesta Hockeyfeest (weertinbeweging.nl). Mocht je al lid zijn van H.V. Weert, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Voorwaarde is dan wel dat je een vriendje of vriendinnetje, die nog geen lid is, meeneemt. Graag allebei apart aanmelden en bij bijzonderheden vermelden wie je vriendje/vriendinnetje is. Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 20 maart. Bij 100 deelnemers is de activiteit vol. Wees er dus snel bij!

Vragen
Mochten er nog vragen zijn, bij de toegangspoort van de hockeyvelden zal de Jongste Jeugd Commissie staan om deze te beantwoorden. Of stuur een mail naar Tom Theeuwen van Punt Welzijn via t.theeuwen@puntwelzijn.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie