Skip to content

Kom genieten tijdens KunstOvaal in Nederweert

Redactie
5 september 2023 | 9:00

Advertentie

Geniet op zondagmiddag 1 oktober 2023 gratis van diverse kunstvormen tijdens KunstOvaal in Nederweert. Dit artistieke buitengebeuren, met diverse exposanten, kunstdemonstraties, live performances en live muziek is in het centrum van Nederweert. De winkels zijn deze dag eveneens geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

KunstOvaal wordt georganiseerd door Pop Up Galerie Nederweert in samenwerking met Ondernemersvereniging Nederweert (OVN).

KunstOvaal

Diverse kunstvormen
KunstOvaal wordt dit jaar voor de tweede maal georganiseerd, van 13.00 – 17.00 uur. In de straten van het centrum van Nederweert tonen de deelnemers gevarieerd werk. Van glaskunst en fotografie tot sieraden, beeldhouwwerk en keramiek. Bovendien zijn er diverse demonstraties. Een speciale plek is gereserveerd voor Fotoclub Nederweert.

Live performances
Laat jr tevens verrassen door living statues, body painting en Cosplay Acts, doorlopend door de straten van het centrum van Nederweert. Cosplay is een kunstvorm van performance art waarbij de groepsleden kostuums en accessoires dragen om een specifiek personage of idee uit te beelden. Deze buitenissige uitdossingen zijn super voor selfies! Dit jaar extra bezoek van Batman en een real life Dino!

Live Muziek
Er is live muziek van de NederWeerter band Millroad en de Nederweerter jongerenband Middle Green. Ook vindt er een koppeling plaats met de Singerson wandeltocht, georganiseerd door Muziekcollectief Nederweert Live en RICK in Weert. Deze wandeling begint in park de Heerlijckheid in Budschop en doet ook het centrum van Nederweert aan.

Bezoeken?
KunstOvaal is gratis toegankelijk. Je vindt het in het centrum van Nederweert, bereikbaar via de Geenestraat.
Open van 13.00 – 17.00 uur.

Deelnemen?
Mocht je zelf willen deelnemen als exposant, laat het dan weten via popupgalerienederweert@spark-le.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie