Skip to content

ZPC Nederweert naar Nederlandse sprintkampioenschappen in Rotterdam

Redactie
29 juni 2023 | 16:03

Advertentie

Namens ZPC Nederweert mochten Phyllis Legein, Dyonne Klomp, Femke de Wit en Koen van der Wallen, op 24 en/of 25 juni deelnemen aan de Nederlandse sprint kampioenschappen in Rotterdam. Deze zwemmers hebben zich weten te plaatsen op één of meerdere afstanden, door sneller te zwemmen dan het vastgestelde landelijke limiet. Het behalen van dit limiet is een ontzettend knappe prestatie en voor deze zwemmers een beloning voor al het harde werk. Zo’n wedstrijd maak je niet zomaar mee. Wij, ZPC Nederweert, zijn ontzettend trots op de prestaties van deze zwemmers. Er is super gezwommen en er zal nog lang worden nagenoten van deze wedstrijd.

Nederlandse sprintkampioenschappen

Zie hieronder de resultaten per zwemmer.

  • Dyonne klomp had zich al een tijdje geleden weten te plaatsen. Op haar favoriete onderdeel, de 50m vrijeslag dames, mocht ze het toernooi namens ZPC Nederweert openen. Tussen al het geweld evenaarde ze nagenoeg haar snelste tijd.
  • Phyllis Legein heeft zich voor 4 afstanden weten te kwalificeren. Op zaterdag zwom ze zowel op de 50m vrije slag als op de 50m rugcrawl een persoonlijke record. Zondag heeft ze een mooie 100m wisselslag gezwommen en sloot ze haar toernooi af met een prachtige race op de 50m vlinderslag in een nieuw persoonlijk record.
  • Koen van der wallen plaatste zich voor zowel de 50m vlinderslag als de 50m vrije slag heren.
    Na een super start verbeterde hij zijn eigen record op de 50m vlinderslag. Op de 50m vrijeslag zwom hij zijn 2e beste tijd ooit.
  • Femke de Wit heeft afgelopen mei tijdens de regionale zomerkampioenschappen het 50m rugcrawl limiet behaald. Zij heeft zaterdag met een mooi persoonlijk record de dag voor ZPC Nederweert afgesloten.

Ze kijken terug op een mooi seizoen en kijken uit naar het zwemseizoen 2023/2024.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie