Skip to content

De groei van een slagwerker

Redactie
21 januari 2023 | 12:00

Advertentie

Op zondag 12 februari kun je bij Willem Tell (Beatrixstraat 47a in Nederweert) van 10.00 tot 12.00 uur gratis genieten van een muzikaal concert dat volledig in het teken staat van slagwerk.

Patrick Vlassak

Sinds enkele jaren is Patrick Vlassak werkzaam als slagwerkdocent bij het RICK en leid hij beginnende slagwerkers op tot volwaardige muzikanten. Daarnaast is Patrick ook steeds meer betrokken geraakt bij de slagwerkers in Nederweert. Als eerste is hij instructeur geworden van de slagwerkgroep van harmonie St. Joseph Nederweert, waar later een samenwerking is ontstaan met de slagwerkers van Melodie der Peel en Pro Musica zodat Patrick instructeur werd van bijna alle Nederweerter slagwerkers. Als tweede heeft de samenwerking tussen de muziekverenigingen ook geleid tot het oprichten van een jeugdslagwerkensemble die natuurlijk ook onder leiding staat van Patrick. Zo zorgt Patrick voor de ontwikkeling van slagwerkers in Nederweert, Nederweert-Eind en Ospel.

Om iedereen kennis te laten maken met de ontwikkeling van de slagwerker organiseert het RICK in samenwerking met de drie muziekverenigingen dit slagwerkconcert. Er zullen optredens zijn van jong en oud, solisten en groepen om de diversiteit en de groei van slagwerkers te laten zien.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie