Skip to content

Lampen gaan weer aan voor Bonte avonden Pinmaekers in Nederweert

Redactie
29 december 2022 | 11:00

Advertentie

De bonte avond in Nederweert kent een lange geschiedenis. Jaarlijks werden 6 bonte avonden opgevoerd tot corona roet in het eten gooide en de lampen uitgingen in vastelaovendj theater de Pinnenhof. Tot groot plezier van de meer dan 100 bonte avond artiesten en medewerkers keren de 6 avonden vol humor en flauwekul in 2023 weer terug en zullen de artiesten weer schitteren in het bühne licht als nooit tevoren. Weer een avond ouderwets lachen, wie wil dat nou niet?

Bonte avonden in Nederweert

Zes uitvoeringen
De serie van zes bonte avonden zullen worden gehouden op vrijdag 27, zaterdag 28, en zondagmiddag 29 januari 2023 en op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2023. De avond start om 19.49 uur en de zondagmiddag voorstelling om 13.11 uur.

Gevarieerd programma
In 2023 keren bekende gezichten weer terug op het podium, maar ook zal een nieuwe groep het podium betreden en de bezoekers weer kostelijk vermaken.

De De Hiltons brengen de sketch Toos gieët op vakanti.  Toos is helemaal klaar voor haar vakantie met bovenbuurman Achmed. De vakantie verloopt toch wat anders als Toos had verwacht. De mannen van Vastgepintj brengen het stuk “Bert zitj inne bak”. Terwijl Bert toch echt de goedzak zelf is beland hij onverwacht in “de bak” op het onlangs geopende politiebureau van Nederweert. Zoals gebruikelijk zorgen zij weer voor de nodige hilarische momenten en is hoofdagent Paul Koppen het overzicht volledig kwijt.

De juniore van V.V. De Pinmaekers zullen ook weer een act opvoeren, en zeg nou zelf wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Natuurlijk mag de buutreedner niet ontbreken, en zal buutekampioen Bjorn Smits de zaal weer doen bulderen van het lachen met zijn buut. Net als voorheen zal Magic Bert met zijn trouwe assistent Henk weer een act vol knouwel opvoeren. Tjeu en Lei van de groep Onger veurbehaod zijn inmiddels een paar jaar ouder maar vinden toch dat ze klaar moeten staan voor de Nederweerter gemeenschap en melden zich aan voor de vrijwillige brandweer, dit levert natuurlijk weer doldwaze taferelen op.

Nieuwe groep
De jong volwassenen van groep Lol vör 16 gaan graag vissen aan de Noordervaart, waar het vissen niet helemaal verloopt als dat je mag verwachten.

Tis weej ut is
Het echtpaar Bep en Sjeng van de groep Tis weej ut is gaan winkelen in een van de nieuwe supermarkten van Nederweert, dat dit tot grote verwarring zal leiden mag duidelijk zijn. De groep staat weer garant voor de nodige “stomme zeiver” met het stuk “snapdjae ’t nog”.

Show
Naast de diverse sketches en optredens zal er ook een prachtige “showdansact” worden uitgevoerd door Showdansgroep One in Motion Dance Team. Natuurlijk mogen de dansmarietjes, De Ni-jwieërter Pinkus niet ontbreken.

Muziek
Verder zal de nieuwe schlager gebracht worden door Djuu toch. Naast de schlager zal er tijdens de voorstelling nog volop muziek zijn.

De muzikale begeleiding is weer in handen van Hofkepel Klein Mer Neugter. Uiteraard kunnen de bezoekers ook kennis maken met de nieuwe prinsen, van V.V. Pinmaekers.

Entreekaarten kosten € 13,50 en zijn zaterdag 7 januari 2023 te koop tussen 17.00 – 18.00 in de Pinnenhof in Nederweert. (Uitsluitend contant, pinnen is niet mogelijk). Vanaf maandag 9 januari gaat de verkoop verder bij Bruna aan de Lambertushof. Wees er snel bij want op is op. (Uitsluitend contant, pinnen is niet mogelijk)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie