Skip to content

ZPC Nederweert toont mooie uitvoeringen tijdens twee nationale wedstrijden

Redactie
11 juli 2022 | 16:49

Advertentie

Afgelopen weken stonden er voor ZCP Nederweert twee nationale wedstrijden op de planning. Zaterdag 28 mei 2022 is de Vrije Combinatie (Lisa, Ester, Mieke, Lisanne, Irene, Laura, Saar, Bente, Nadine, Loes en Emmy) afgereisd naar Alkmaar voor de Interregio. Hier hebben zij een mooie uitvoering laten zien. Ondanks dat er hier en daar nog wat foutjes in zaten, werden ze wel beloond met een nieuw record voor ZPC Nederweert: 61.6000 punten! Hiermee was de toon gezet: op naar het Nederlands Kampioenschap!

ZPC Nederweert

Twee weken later was het zover, het NK Vrije Combinatie en de Synchrobeat. Naast de 11 dames van de vrije combinatie, gingen nu ook een aantal AGE I-ers mee: Ellis, Maud, Pip en Myrna. Zij hadden twee limieten binnengesleept en zich geplaatst voor het NK onder 12 jaar (de Synchrobeat). Zaterdag 11 juni hebben de Age I meisjes de dag goed geoepend: door de figuren heel netjes te zwemmen hebben zij zich geplaatst voor de finale age-I ploegen op zondag. Daarna was het de beurt aan de vrije combinatie. Met een puntentotaal van 62,0667 was er alweer een nieuw persoonlijk record en een mooie 9e plaats van Nederland naar binnen gesleept.

Zondag was het nog de beurt voor de uitvoering van Ellis, Myrna, Pip en Maud. Onder toeziend oog van trots teamgenootje Diede, zwommen de meiden naar een mooie 5e plaats met een puntentotaal van 49,1667 (tevens een nieuw record voor hen!). De volgende wedstrijd van Synchroteam ZPC Nederweert is op zaterdag 25 juni in Eindhoven.

Op 16 juli vindt ook weer voor het eerst sinds de gehele corona-pandemie de Synchroonshow plaats in het zwembad van Nederweert. Deuren gaan open om 10.15, de show start om 10.30. 

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie