Skip to content

Nieuw bij Kelly’s Beauty & Body care: de SkinDNA™ Genetic Test

Redactie
30 november 2021 | 17:00

Advertentie

Vraag jij je wel eens af waarom je nou precies rimpels krijgt, of pigmentvlekken, of diepe groeven? Allemaal zichtbare kenmerken waardoor je er eigenlijk veel ouder uit gaat zien dan nodig is.

SkinDNA™ Genetic Test

Bij Kelly’s Beauty & Body care kun je nu terecht voor het antwoord op deze vragen: het antwoord komt namelijk van binnenuit, uit je eigen DNA. Kelly is een van de weinige gecertificeerde SkinDNA Partners in de Benelux.

Analyseren DNA
Door het analyseren van jouw DNA kunnen we zien wat voor jou de hoofd- en bijkomende oorzaken zijn van jouw vroegtijdige huidveroudering. Als je hier meer inzicht in krijgt, kun je ook heel gericht aan de slag met de echte oplossing! De ene huid is de andere niet, dat weet ik als huidspecialiste natuurlijk als geen ander. Maar met de kennis van jouw DNA in de hand kunnen we heel gericht een plan samenstellen. Weet ik waar de kwetsbaarheid van jouw huid zit en welke ingrediënten, supplementen en behandelingen voor jouw huid, volgens jouw eigen DNA, het beste zijn. Maatwerk tot op DNA-niveau.

In jouw persoonlijke SkinDNA-rapport van 20 pagina’s hebben wij voor jou uitgezocht waar jij precies prioriteit aan moet geven en vooral ook hoe je dit moet doen. Zo kunnen we heel gericht de meest optimale resultaten behalen! Benieuwd of dit iets voor jou is? Neem dan gerust contact op met Kelly.

Meer informatie vind je op www.kellysbeautybodycare.nl

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie