Skip to content

Centimeters verliezen met CRYO21 bij Kelly’s Beauty & Bodycare

Redactie
3 maart 2022 | 19:00

Advertentie

Iedereen heeft wel een zone waar het lichaam wat meer vetcellen heeft, maag, buik, benen, billen, armen etc. Wil je vetcellen graag definitief verwijderen, maar ben je geen voorstander van liposuctie? Met de CRYO21 heeft Kelly’s Beauty & Bodycare een prettig alternatief voor liposuctie zonder de vervelende bijwerkingen en hersteltijd.

CRYO21

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk?
Ze gaan met een manuele kop die -10 graden wordt over de huid. Dit zorgt ervoor dat vetcellen in de huid ongeveer tot 4 graden worden afgekoeld. Hier kunnen vetcellen niet tegen en deze gaan kristalliseren. De gehele cel gaat kapot en wordt afgevoerd naar het lymfesysteem. Door veel water te drinken verlaten deze vetcellen het lichaam.

Gemiddeld gezien zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Tussen de behandelingen zit telkens 15 dagen, zodat het lichaam de tijd heeft om afvalstoffen te verwerken. Na een kuur is er gemiddeld 6 centimeter in omtrek vanaf. Cryolipolyse is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die plaatselijk figuurcorrectie willen.

Kelly’s Beauty & Bodycare

Je bent zo mooi als je je voelt wordt wel eens gezegd. Ik wil niets liever dan jou laten zien hoe mooi je van nature bent. Natuurlijke schoonheid gaat over geluk, over trots zijn op jezelf en over die heerlijke glimlach op je gezicht. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen met de verbetering van jouw huid? Wil je jouw natuurlijke schoonheid accentueren met permanente make-up? Of kan ik je helpen met een goed advies en een fijne oplossing voor het verwijderen van vetcellen?

Met een gerust hart kan ik zeggen dat je bij mij in goede handen bent.  We bespreken jouw wensen en ik geef je mijn eerlijke en vakkundige advies. Aandacht maakt alles mooier en daarom nemen we de tijd. Wat fijn dat je er bent. Wees welkom in mijn heerlijke salon in Nederweert.

Neem contact op
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kelly’s Beauty & Bodycare 06 51091543 of kijk op www.kellysbeautybodycare.nl.

Lees ook

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie