Skip to content

Herdenking Brits Militair kerkhof Nederweert

Redactie
11 november 2021 | 15:43

Advertentie

Vanwege de oplopende besmettingen en de situatie in de Limburgse ziekenhuizen vraagt de organisatie van de herdenking op zaterdag 13 november a.s. op het Brits Militair kerkhof in Nederweert, de Bond van Wapenbroeders afdeling Ospel, aandacht voor het volgende. “Om de herdenking dit jaar onder deze zorgelijke omstandigheden toch door te kunnen laten gaan moeten wij helaas de leden van de Bond van Wapenbroeders, de adoptanten van de graven en de overige belangstellenden oproepen om a.s. zaterdag niet naar het kerkhof te komen om de herdenking bij te wonen“.

Herdenking Brits Militair kerkhof Nederweert

Adoptanten wordt daarom gevraagd om hun bloemen niet te komen te leggen op die zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Het is dus wel mogelijk voor de adoptanten om bloemen te leggen bij hun graf, maar alleen niet tussen 12.00 en 16.00 uur.

Bij de herdenking zullen dan alleen genodigden aanwezig zijn om bloemen te leggen, om een rol te spelen in de ceremonie of om te zorgen voor de omlijstende muziek. Het houden aan de basismaatregelen (met name de 1,5 meter afstand) is niet mogelijk als het te druk wordt. Het door kunnen laten gaan van een waardige herdenking heeft onder deze bijzondere omstandigheden prioriteit. Vorig jaar was het namelijk een zeer sobere ceremonie. Dit jaar kan de ceremonie dan volledig worden gehouden. Volgend jaar hopen ze dat het mogelijk is om in grote getalen aanwezig te zijn.

Door Nederweert24 zal een compilatie worden gemaakt die je later op zaterdag kunt zien. De organisatie dankt je voor het begrip. “Samen krijgen wij corona onder controle!”

Wil je als adoptant foto’s delen van de bloemlegging bij jouw graf, stuur deze dan naar adoptiegravennederweert@gmail.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie