Skip to content

Jan Brinkmans Opticien | Bezoek aan de opticien essentieel?

Redactie
24 januari 2021 | 8:00

Advertentie

Herkent u het ook? Constant uw telefoon op armlengte afstand houden, ‘koeienletters’ op uw smartphone instellen en vermoeide ogen na uw werkdag. Dit zijn zomaar een aantal oogproblemen waar u gedurende uw dag last van kunt hebben. Veel mensen hebben dus ‘stiekeme’ oogklachten, maar laten dit niet regelmatig controleren of weten niet dat er een probleem is. En daar zijn wij nou juist voor!

Wanneer het om uw gezichtsscherpte gaat, meten wij uw ogen en adviseren u een passende bril of contactlenzen. Er bestaan diverse soorten kijkoplossingen. Zo biedt een multifocale bril u bijvoorbeeld zicht op alle afstanden, van dichtbij tot veraf. Natuurlijk kunnen ook lenzendragers het comfort van multifocaal zicht ervaren. Met de huidige generatie contactlenzen kunt u op alle afstanden scherp zien, zonder verlies van comfort.

Jan Brinkmans Opticien

Indien u tijdens het thuiswerken uw dagelijkse (multifocale) bril draagt, zou het kunnen zijn dat deze minder geschikt is voor uw specifieke werkafstanden. Omdat u dan automatisch gaat corrigeren met uw hoofdhouding, kan dat wel eens de oorzaak zijn van uw vermoeide ogen, hoofdpijn en/of nek- of schouderklachten. Een beeldschermbril of computerbril is dan de ultieme oplossing voor u.

En last but not least; om u goed advies te kunnen geven, vragen wij naar uw werkzaamheden en hobby’s. Zo zijn wij in staat om u de best passende kijkoplossing te adviseren. Tegelijkertijd met het meten van uw oogsterkte, zicht en scherpte, meten wij ook uw oogdruk. Kortom, om altijd zeker te zijn over de gezondheid en scherpte van uw ogen, is een bezoek aan uw opticien essentieel. 

Nederland heeft te maken met een lockdown. Wij leven mee met heel veel collega ondernemers die verplicht hun winkel moeten sluiten. Omdat wij en essentieel beroep zijn blijven wij open. In verband met de Corona maatregelen vragen wij u, een afspraak met ons te maken.

Hans Brinkmans Eigenaar

Jan Brinkmans Opticien
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie