Skip to content

Kleurtjes

Redactie
6 juni 2020 | 20:41

Advertentie

Ruben weekersDe huidige periode zal de geschiedenis ingaan als een roerige periode. Het corona-virus en de Black Lives Matter-protesten zorgen er namelijk voor dat het normale leven duchtig op z’n kop staat. Mocht dat allemaal nog niet genoeg toestanden verzorgen kunnen we rekenen op een andere crisis van formaat: de vier centimeter lange Aziatische Hoornaar komt richting Nederland, zo laat het Kennis- en Adviescentrum Plaagdieren weten.

Vergeet zachtgele zoemende hommels, gemoedelijke fruitvliegjes of tamme huisspinnen. Deze burgerlijke geleedpotigen staan namelijk in schril contrast met de moordmachine die binnenkort komt binnengevlogen. Deze oranjezwarte insectenhelikopter beschikt immers over een angel ter grootte van muntstuk. De mensen die al gepenetreerd werden door deze angel laten via Youtube-video’s gillend weten dat het een dergelijk prikje door merg en been gaat. Ondanks inkomsten via de felbegeerde views laten deze waaghalzen vervolgens met een pruillip hun opgezwollen arm zien die opeens de afmeting kent van een gemiddelde autoband. Waarschijnlijk blikken we daarom binnenkort sentimenteel terug op de processierupsenplaag van vorig jaar. Dit is namelijk andere koek. Begint u uw schuilkelder maar vast te graven.

Momenteel verschuilt deze luchtmacht van hoornaars zich nog achter de Belgische grens. In de buurt van Hasselt mobiliseren ze zich om vervolgens Nederland binnen te vallen en een spoor van ellende achter te laten. Vergeet daarom elektrische vliegenmeppers, verdelgerspray of dagblad De Limburger; alleen militair afweergeschut is opgewassen tegen deze terreur vanuit de lucht.

De gevleugelde bezoeker die binnenkort de grens over zal trekken maakt overigens geen onderscheid tussen zwart, wit, geel of lichtgroen, iedereen die zijn pad doorkruist zal onverbiddelijk aangevallen worden. In tegenstelling tot Amerikaanse agenten kijkt de hoornaar namelijk niet naar kleur. Ieder mens, ongeacht afkomst is een mogelijk slachtoffer van deze oranjezwarte jager. Na verschillende crises is het dus waarschijnlijk deze hoornaar die het definitieve einde van de mensheid inluidt. Schromelijk overdreven? Absoluut, maar ik geef me alvast over.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie