Skip to content

De reptielenman

Redactie
2 mei 2020 | 20:00

Advertentie

Ruben weekersElvis is stiekem herder geworden in Zuid-Pakistan, de maanlanding is in scène gezet en de aarde is natuurlijk plat. Complottheorieën zijn weer helemaal in. Want corona, dat is helemaal geen virus. Nee, de 5G-zendmasten bezorgen ons longontstekingen en dunne poep.

Vaandeldrager van de theorie is op dit moment de Britse David Icke. De voormalig profvoetballer heeft zich de afgelopen tijd ontpopt tot kruisvaarder tegen gecensureerde staatsmedia en onthult eindelijk de waarheid. Zijn betoog is doordrenkt van een chronisch wantrouwen tegen de overheid en dat heeft in ieder geval vermakelijke theorieën tot gevolg. Want naast die duivelse zendmasten die ons ziek maken, komt er spoedig een vaccin dat ons allemaal omtovert tot gehoorzame robots. Verder gelooft Icke dat hij een rechtstreekse afstammeling van God is en bovenal dat de wereld wordt geregeerd door buitenaardse wezens die bezit nemen van staatshoofden. Deze ‘reptilians’ verschuilen zich achter maskers van vlees en bloed en zijn verantwoordelijk voor 9/11, de moord op John F. Kennedy en dat laatste restje knoflooksaus dat maar niet uit de fles wil komen.

De wereld is een web van leugens en Icke is dus zo’n beetje de Messias die ons kan verlossen. Naast mensen die in het weekend wat vermakelijk leesvoer wensen en zich daarom tot hem wenden, heeft Icke ondertussen een flinke achterban die naar eigen zeggen eindelijk ‘wakker’ is geworden. Afgevaardigden van deze groep vertrokken daarom de afgelopen tijd met boze gezichten en een aansteker richting de verantwoordelijke zendmasten. De reptielenman in het Witte Huis huilt ondertussen krokodillentranen omdat de media hem alleen maar tegenwerken. Samen met Elvis wat schapen hoeden in Zuid-Pakistan klinkt dan nog niet eens zo verkeerd.

Advertentie

3 Reacties

  1. Of het een complottheorie is laat ik in het midden wat ik wel weet is dat al die G5 masten en andere toestanden echt niet bevorderlijk kunnen zijn voor onze gezondheid.
    Dank je Ruben voor een mooi stukje leesvoer waar iedereen die daar zin in heeft over na mag denken.

    • ALLE onderzoeken [100%] tonen aan dat er geen enkel bewijs is voor een relatie tussen 5G zendmasten (+ ‘andere toestanden’) en gezondheidsrisico’s.

      Probeer sites als Jensen.nl of infowars.com niet als objectieve bron te gebruiken.

    • ‘Dat heb oppe Facebook gestaan’


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie