Skip to content

Fieëstkeffee Nederweert

Redactie
20 februari 2020 | 12:00

Advertentie

Zondag 23 februari 2020 is weer het fieëstkeffee. Het fieëstkeffee is inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement. Diverse bekende en lokale artiesten zullen ook dit jaar het podium betreden.

Twee LVK finalisten naar Nederweert
De organisatie heeft weer een groot aantal bekende artiesten naar Nederweert gehaald. Maar liefst twee LVK finalisten 2020 staan in Nederweert op het podium, Pruuf Mar en Sjpring laevend, beide duo’s zullen het publiek laten genieten. 

Pruuf Mar
Net als vorig jaar stonden ze in 2020 weer in de finale van het LVK en hebben al op alle grote podia in Limburg gestaan. Het enthousiasme van broer en zus werkt aanstekelijk, en in korte tijd zet Pruuf Mar uit Venray de hele zaal op zijn kop.

Sjpringlaevend
In 2018 stonden ze al een keer in de finale van het LVK, en ook in 2020 heeft dit enthousiaste duo weer de finale van het LVK bereikt. Al een paar jaar staan ze op alle grote podia in Limburg. Sjpringlaevend maakt er in korte tijd een geweldig feest van.

Fieëstkeffee

Halve finalis LVK DZN
Maikel en Daphne timmeren al verschillende jaren aan de weg als DZN en met sukses
In 2017 stonden ze voor de eerste keer in de halve finale van het LVK, en in 2020 deden ze dit voor de tweede keer met het nummer Laotj ut los. Hun opterden staat garant voor een feestje

Melanie en Clair
Een Jong duo, die de juiste sfeer weten te maken, vooral de jeugd kan helemaal los gaan op de muziek.

Maurice Fermond
Maurice Fermond is een entertainer puur sang, waar Maurice het podium betreed is het fieest, vastelaovendjmuziek van de bovenste plank.

KVL finalist Noa Veltrop
Dit jaor stond Noa in de finale van ut KVL (kinjer vastelaovend leedjesfestival 2020) Ze behaalde een gedeelde vierde plaats.

Lokale artiesten
Naast de bekende artiesten zal ook een keur aan lokale artiesten het podium betreden; Celine Kuepers, Djuu Toch, Drej Kieër Niks, De3 V’s, Sterre van Steer, Van Kwaod Tot Erger(nis) en Net iets Te Vul.

Gratis entree
Alle reden om zondag mee te komen feesten in Zaal Centraal in Nederweert. Het muziekspektakel begint om 19.11 – 01.30 uur en de presentatie is in handen van Lars Raemakers, de entree is gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie