Skip to content

Foto’s bonte avond Nederweert

Redactie
11 februari 2020 | 13:29

Advertentie

Afgelopen weken genoten vele bezoekers in de Pinnenhof van Nederweert van de Bonte Avonden van V.V. De Pinmaekers Nederweert. Zes fantastische uitverkochte avonden die goed waren voor de buikspieren. Droge humor, harde feiten of gewoon te flauw om aan te horen. Samen maakt het een bonte avond zoals dé bonte avond van V.V. de Pinmaekers moet zijn.

Foto’s bonte avond Nederweert

Gevarieerd programma
Dit jaar was er weer een zeer gevarieerd programma, met veel humor en flauwekul. De De Hiltons brengen de sketch Toos heet ein date. Toos iwass helemaal klaar voor haar eerste date met haar bovenbuurman Achmed. De avond verliep toch wat anders als Toos had verwacht.

De mannen van Vastgepintj brachten het stuk Meister Visser deut oetspraok. Een hoog opgelopen conflict tussen de buren Bert en Paul dwingt hen om Meester Visser in te schakelen. En zoals gebruikelijk zorgden ze weer voor de nodige hilarische momenten waar uiteindelijk het recht zal zegenvieren? De juniore van V.V. De Pinmaekers waren natuurlijk ook aanwezig met een act. Natuurlijk ontbrak de buutreedner niet, en was buutekampioen 2018, Bjorn Smits met zijn nieuwe ‘In Baerkes Optiek‘.

Net als vorig jaar bracht Magic Bert met zijn assistent Henk weer een act vol knouwel. Omdat de pensioen gerechtigde leeftijd was opgetrokken moesten Tjeu en Lei van de groep Onger veurbehaod gaan solliciteren, dit leverde natuurlijk weer doldwaze taferelen op. Lars en Ries namen je mee naar de lagere school met de nodige kolder. De Kernalies gingen ‘unne aovendj kieëne‘ waar zich natuurlijk weer de nodige flauwekul afspeelde. Tis weej ut is was ook van de partij. Terwijl het gezin vorig jaar nog ging kamperen aan het Gardameer, hadden ze besloten om dit jaar met het vliegtuig op vakantie te gaan. Vader Maikel was natuurlijk blij om op vakantie te gaan tot …… schoonmoeder op het  vliegveld verscheen. Tis weej ut is d’r op oet!

Show
Naast de diverse sketches en optredens was er ook een prachtige “showdansact” van X-Otic. Natuurlijk ontbraken de dansmarietjes, De Ni-jwieërter Pinkus, ook niet.

Muziek
Verder werd de nieuwe schlager gebracht door Celine Kuepers. Naast deze schlager was er tijdens de voorstelling nog volop muziek. De muzikale begeleiding was weer in handen van Hofkepel Klein Mer Neugter.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie