Skip to content

Geslaagde opening vernieuwde Muntpassage

Redactie
15 oktober 2019 | 13:23

Advertentie

Afgelopen vrijdag is de vernieuwde Muntpassage feestelijk heropend. Het was de hele dag al gezellig druk in het winkelcentrum en vanaf het moment dat de activiteiten om 16.00 uur van start gingen liep het bezoekersaantal alleen maar op. De verschillende dansgroepen van Fresh Allstars hadden vooraf de officiële opening de sfeer er al goed ingebracht. De officiële opening werd om 18.15 uur verricht door burgemeester Heijmans waarna zanger Tino Martin een spetterend mini-concert gaf. Dat was echt de klapper van de dag, het plein stond vol met publiek en iedereen genoot.

Veel bezoekers hebben shoptegoed of een fraaie Munt shopper gewonnen bij het XXL winkel-wagenspel dat twee dagen gespeeld is. Voor de kleinste bezoekers was August aanwezig met zijn theaterkist en konden zij naar hartenlust knutselen en worden geschminkt in de speciaal ingerichte Kids Club naast reisburo Kupers. 

Het feesten gaat door!
Tot en met zaterdag 2 november kunnen alle bezoekers nog leuke prijzen winnen die door ondernemers uit Weert beschikbaar zijn gesteld. Bij de XXL snoepautomaat, die staat op het plein bij AH, maakt iedereen kans op één van de 3.500 prijzen met een totale waarde van € 10.000,-! Dat maakt het winkelen in het centrum van Weert nog leuker.

Nieuwe winkels
De Muntpassage is vernieuwd en heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen en is hierdoor weer helemaal klaar voor de toekomst. Hoewel er nog werkzaamheden afgerond moeten worden is de Muntpassage weer voor iedereen bereikbaar. Diverse winkels zijn volledig vernieuwd en sinds vorige week is bekend dat ook modewinkel Norah zich in de Muntpassage zal vestigen. 

Voor meer informatie over de laatste ontwikkelingen en activiteiten bekijk onze website www.muntpassage.nl

Bekijk hier nog eens de sfeerimpressie van afgelopen vrijdag terug.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30
2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31

Advertentie