Skip to content

Pop Up Galerie organiseert…

Redactie
9 juli 2019 | 14:00

Advertentie

Met enthousiasme kondigen de vrijwilligers van Pop Up Galerie Nederweert aan dat PUGN een aantal mooie momenten en activiteiten voor de boeg heeft. En daar kun je van genieten óf zelfs aan meedoen.

Ster op het doek. Durf jij de uitdaging aan?
Je kent misschien het programma ‘Sterren op het doek’, waar bekende Nederlanders door kunstenaars geportretteerd worden, waarna de ster zelf een keuze maakt uit het werk. Het idee van dit programma brengen ze naar de PUGN toe. Op 23 augustus 2019 zal een local hero m/v plaatsnemen op de zetel in de PUGN en zich volledig overgeven aan de kunstenaars en creatieven die de uitdaging aangaan om deze man/vrouw zo goed mogelijk te portretteren. Gewerkt kan worden van 14.00 tot ca. 20.00 uur. Daarna mag de Ster een keuze maken uit de gemaakte werken. Vanzelfsprekend gaat de winnaar niet met lege handen naar huis, nog los van de eeuwige roem die de maker van het winnende portret te beurt valt. Durf jij de uitdaging aan? Kunstenaars en creatieven uit allerlei disciplines kunnen zich aanmelden. Na aanmelding volgt een informatiemail met detailinformatie. Aanmelden (of vragen stellen) kan via popupgalerienederweert@spark-le.nl.

Aanbieding aquarellen Tharaka
Momenteel loopt de eerste expositie in de nieuwe PUGN-locatie in het vm. pand van Jan Linders Supermarkt. Een van de exposanten is Tharaka D. Somarathna uit Sri Lanka. Hij maakt prachtige sfeervolle aquarellen van situaties uit het alledaagse leven, maar ook specifiek uit zijn leven in Sri Lanka.

Tharaka is als artist/ art teacher verbonden aan de Keenlee/Willems International School in Mawanella Sri Lanka. Daar geeft hij les aan de armste kinderen in de omgeving. Hij studeerde aan de University of Kelaniya en specialiseerde zich als art teacher aan Wayamba National College of Education. Zijn werk is meerdere malen onderscheiden. Hij geldt als een van de meest gerenommeerde aquarellisten in zijn land. Op de facebookpagina is meer van zijn werk te zien.

Vanaf aanstaande weekend worden zijn werken aangeboden met een fikse korting van 25 tot 50 euro. Niet alleen mooi, maar nu ook nog aantrekkelijker geprijsd. De opbrengsten van zijn werken komen ten goede aan de Keenlee/Willems International School.

Bijzondere natuurfoto expositie Fotogroep Weert
Vrijdagmiddag 12 juli start de bijzondere natuurfoto-expositie ‘Grenspark Kempen-Broek uniek in beeld’ van Fotogroep Weert in de Pop Up Galerie Nederweert. Dertien natuurfotografen van Fotogroep Weert hebben gedurende twee jaar het bijzondere karakter van Grenspark Kempen-Broek op prachtige beelden vastgelegd. De foto’s zijn steeds genomen vanaf het wandelpad, dus waarneembaar voor iedere wandelaar. Het Weerterbos als belangrijk onderdeel van Kempen-Broek krijgt extra aandacht. Op grote fotopanelen maakt men kennis met de enorme diversiteit en de bijzondere schoonheid van het gebied. De expositie loopt in ieder geval tot begin augustus.

De PUGN is geopend op vrijdag/zaterdag/zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Meer actuele informatie: check de facebookpagina.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie