Skip to content

Minioren zwemmers uit Nederweert richting zuid Limburg

Redactie
14 juni 2019 | 13:46

Advertentie

Op zaterdag 8 juni reisden een aantal van de minioren zwemmers van ZPC Nederweert richting zuid Limburg om daar deel te nemen aan de regionale Minioren kampioenschappen. Het “mogen” deelnemen aan deze kampioenschappen is al heel erg knap. Voor deze kampioenschappen worden namelijk alleen de snelste 18 zwemmers per leeftijdscategorie uitgenodigd. De tijden die je het afgelopen seizoen in de competitie of minioren circuits hebt gezwommen bepalen of je deel mag nemen.

Voor al de deelnemende minioren zwemmers was het de eerste keer dat ze deel mochten nemen. Best wel spannend dus. Bij aankomst in Valkenburg bleken er ook nog wat foutjes in de programma’s te zijn gemaakt waardoor 1 van de zwemmers niet was ingedeeld. Maar gelukkig zijn er ook trainers bij en werd alles gecorrigeerd. Toch leverde dit wat onrust. De betreffende zwemmer wist het wel om te zetten naar iets positiefs want hij zwom maar liefst twee hele mooie Persoonlijke Records.

De zwemmers hebben hun uiterste best gedaan om zo snel en zo goed mogelijk te zwemmen. Maar ook bij zo’n kampioenschap wordt er door de officials en scheidrechters goed opgelet of er geen foutjes worden gemaakt. Helaas was er voor 1 van de zwemmers een diskwalificatie. Maar niet getreurd; deze ervaring nemen ze je niet meer af en de volgende keer nemen ze revanche.

Het blijven altijd spannende wedstrijden en deze keer zijn er geen ereplaatsen gehaald maar wel hele mooie Persoonlijke records en weer een ervaring rijker. Top gedaan. Ook een bedankje aan de meegereisde trainer en official, zonder jullie was deelname niet mogelijk.

Uitslag:

  • Silve Janssen: 100 rugslag 14e pl,  50 vlinderslag 14e pl.
  • Constance Verheijen: 100 rugslag 13e pl, 100 vrije slag 17e pl.
  • Tim Smits: 50 vlinderslag 12e pl, 100 mtr vrije slag 12e pl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie