Skip to content

Onze ICT? We hebben er geen omkijken naar

Redactie
30 april 2019 | 13:00

Advertentie

Werken aan de ontwikkeling van provincie Limburg als bruisende popscene en aan talentontwikkeling van muzikanten. Bruggen slaan tussen studio’s, bands, dj’s, poppodia, muziekcollectieven en meer… Pop in Limburg heeft er de handen vol aan. Paul Moerel, directeur van deze provinciale koepelorganisatie voor popmuziek, wilde dan ook geen omkijken hebben naar zijn ICT. Een belangrijk uitgangspunt toen hij vorig jaar op zoek moest naar een ICT-partner om zijn nieuwe organisatie in te richten. 

Pop in Limburg (red. Stichting Popmuziek Limburg) bestaat al zo’n 35 jaar, en maakte in 2018 een transitie door naar een zelfstandige organisatie. Een nieuwe locatie, mensen en ICT bleven niet uit. Paul werd geattendeerd op Kneepkens ICT Services, een van de drie partijen aan wie hij een offerte vroeg voor de complete ICT-inrichting. De stap naar een samenwerking met Ruud Kneepkens en zijn team werd vervolgens snel gezet. 

Specifieke eisen
Paul: “Ik had een paar specifieke eisen voor onze ICT-inrichting. Een aantal ‘iets te snelle’ laptops en een paar desktops voor grafisch werk en videomontage. En hoewel Kneepkens ook cloudoplossingen kan leveren, zocht ik juist naar een andere, lokale opslagmogelijkheid. Misschien een raar idee in dit digitale tijdperk, maar ik heb daar persoonlijk echt een beter gevoel bij vanwege de aangescherpte regels binnen de privacywet, de opkomende cybercriminaliteit en gewenste bereikbaarheid.

De buren van Pop in Limburg hebben Paul en zijn medewerkers tijdelijk uitgeholpen door hun netwerk beschikbaar te stellen. Dus de wens voor een eigen internetaansluiting speelde ook nog mee. Daarvoor moest eerst nog letterlijk een kabel de grond in.

Volledige ontzorging
Pop in Limburg vindt het erg prettig samenwerken met Kneepkens ICT Services. “Het is een toegankelijk en enorm deskundig team. Dat zorgt er voor dat het contact snel en soepel verloopt. Ze pakken de dingen meteen op, vergeten niets en vragen achteraf altijd of het goed werkt. Ik zag enorm op tegen de implementatie van onze nieuwe ICT. Maar alles verliep perfect en werd gerealiseerd binnen één dag. Vanaf dag één loopt alles top! Ik heb er geen omkijken naar,” aldus Paul.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie