Skip to content

Warm welkom voor nieuwe directeur De Tweesprong en De Zonnehof

Redactie
4 februari 2019 | 18:00

Advertentie

Maandagmorgen werd Bart Smeets op bijzondere wijze ontvangen door de leerlingen en het team van de basisscholen. Bart is de nieuwe directeur van basisschool De Tweesprong in Nederweert-Eind én De Zonnehof in Leveroy,

Bart Smeets
Bart Smeets is 48 jaar en woont in Beegden. Hij werkte voorheen op basisschool de Leerlingst in Haelen. “Nietsvermoedend trok ik vanmorgen de voordeur open en stond paf bij hetgeen ik zag. De hele school had zich verzameld in de hal, er lag een heuse rode loper uit, elke leerling had een persoonlijke groet geschreven of getekend op een vaantje. Twee leerlingen boden me namens alle leerlingen een mooie plant aan om de directiekamer op te fleuren” aldus Bart. “Wat een warm welkom… Mooi om te zien hoe de leerkrachten én leerlingen samen één geheel vormen“. Het woord ‘Saamhorigheid’, dat zichtbaar is op de wand in de hal, werd hiermee voor Bart helemaal duidelijk. Hij vind het fijn dat hij onderdeel mag uitmaken van deze prachtige school. De spreuk ‘Samen leren in het hart van eind’ past volgens Bart helemaal bij de Tweesprong. “Ik ben blij dat ik er ben” zei hij enthousiast tijdens zijn ontvangst.

Margo Jacobs
In juli 2018 nam Margo Jacobs afscheid als directeur van de basisschool De Tweesprong en De Zonnehof. Zij werd directeur van basisschool de Firtel in Stramproy. Deze school valt onder dezelfde scholenkoepel Meerderweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie