Skip to content

Afscheid op basisscholen De Zonnehof en De Tweesprong

Redactie
5 juli 2018 | 18:00

Advertentie

Margo Jacobs neemt afscheid als directeur van basisscholen De Zonnehof in Leveroy en De Tweesprong in Nederweert-Eind. Na respectievelijk 11 en 8 jaar aan het hoofd van deze scholen te hebben gestaan, gaat zij een nieuwe uitdaging aan.

Afscheid
Met ingang van het nieuwe schooljaar wordt zij directeur van basisschool de Firtel in Stramproy. Deze school valt onder dezelfde scholenkoepel Meerderweert. Afgelopen woensdag en donderdag heeft zij op beide scholen afscheid genomen van leerlingen, ouders, vrijwilligers en collega’s. Op de Tweesprong stond alles in het teken van een heus circus, met door leerlingen ingestudeerde acts en kunstjes. Op de Zonnehof hebben de kinderen zich geamuseerd op twee grote springkussens en vermaakt met spelletjes. Op deze zonovergoten dagen horen natuurlijk een heerlijk ijsje voor de kinderen en lekkere versnaperingen voor de andere aanwezigen.

Het einde van dit schooljaar was voor Margo extra druk, omdat naast de overdracht op haar huidige scholen, de voorbereidingen op haar nieuwe job ook de nodige tijd vergde. Hoewel iedereen haar deze volgende stap in haar carrière van harte gunt, zal haar bevlogenheid, passie en sympathieke persoonlijkheid zeker gemist worden.

Margo, heel hartelijk dank voor alles wat je voor onze scholen hebt betekend. Veel succes in je nieuwe baan!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie