Skip to content

BDL/Verheggen Interieurs pakt tweede zege dit seizoen

Redactie
7 december 2018 | 10:00

Advertentie

Na de fikse nederlaag vorige week heeft de clubnaam “OASE” uit Sittard mogelijk een positief effect gehad op de biljarters uit Nederweert. De uitwedstrijd leverde het kaderteam van DBL/Verheggen Interieurs immers een 4-5 zege op en betekende de tweede overwinning van dit seizoen. Door de behaalde vijf wedstrijdpunten is BDL in de stand weer een plaats geklommen. De basis voor de overwinning werd gelegd door Peter Poeth (BDL) en Jos Kemmerling (BDL). Peter won in 15 beurten van Martin Wildau (Oase) met een gemiddelde van precies 8,00 en een hoogste serie van 28 caramboles. Jos Kemmerling nam na 16 beurten met een gemiddelde van 6,87 en een hoogste serie van 37 caramboles goedlachs de felicitaties in ontvangst.

Na de pauze kwamen de overwinningen bij de spelers van De Oase uit Sittard terecht, maar werden er door de spelers van BDL toch voldoende caramboles geproduceerd om het extra wedstrijdpunt mee naar Nederweert te kunnen nemen. Leo Kanters (BDL) begon uitstekend aan zijn partij tegen Theo van de Ven (Oase) en stond na 3 beurten al een straatlengte voor, maar hierna kwam er zand in de motor. Uiteindelijk kwam Leo tot 104 caramboles in 12 beurten. De hoogste serie van Leo bedroeg 38 caramboles. In de partij tussen Johan Martens (BDL) en Patrick Janssen (De Oase) kwam Johan slechts 11 caramboles te kort om tot minimaal een remise te komen. Na 7 beurten stond er de 190 – 149 uitslag op het scorebord. Johan noteerde met goed spel een gemiddelde van 21,28 en een hoogste serie van 65 caramboles.

Programma: 14 dec. BDL / Verheggen Interieurs – BC Maarland 2 (Eijsden)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie