Skip to content

Feestmaand bij Astrid van Salon Arabesque

Redactie
1 december 2018 | 17:00

Advertentie

Het is ondertussen december, en dit betekent: FEESTMAAND bij Salon Arabesque in Nederweert. Heb jij hier ook al lang naar uitgekeken? De kerstboxen van Sothys en Alcina zijn in december extra leuk en feestelijk gevuld! De cadeaubonnen zijn altijd leuk om te geven én te krijgen. Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Feestmaand bij Astrid

De heerlijke geur van etherische oliën komt je tegemoet als je Arabesque salon voor huidverzorging in Nederweert binnentreedt. Je waant je in een wellnessoord en bent meteen in de juiste stemming om je te onderwerpen aan de kundige handen van schoonheidsspecialiste Astrid Peeters. Al meer dan zestien jaar zorgt zij er voor dat haar gestaag groeiende en tevreden klantenkring zich op en top voelt na een behandeling.

  

Salon Arabesque in Nederweert

Je kunt bij schoonheidssalon Arabesque terecht voor reiniging van de huid, antistressbehandelingen, peelings, liftende behandelingen, lichaamspakkingen, scrubs en lichaams- en gezichtsmassages. Maar ook voor het bekende werk: epileren, harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen en het aanbrengen van make-up.

QB Lipo Plus: Het alternatief voor Liposuctie
Veel vrouwen en mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alleen zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen, en billen. Liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen. Arabesque salon voor huidverzorging biedt het alternatief: Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder een gevaarlijke operatie. Deze nieuwe behandelmethode is samen met Huidtherapeute Ingeborg Sonnemans geheel onderzocht en opgezet. Lees meer hierover.

De salon bevindt zich aan de Loverstraat 12 in Nederweert. Bezoek ook eens de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie