Skip to content

Kerststerren actie Eindse Boys

Redactie
28 november 2018 | 9:00

Advertentie

Op zaterdag 8 december is het weer zo ver, dan zal Eindse Boys in de gemeente Nederweert een kerststerren actie houden ten bate van haar jeugdafdeling. Er is Eindse Boys veel aan gelegen om hun jeugdleden op een zo optimale, maar ook zo plezierig mogelijke manier, te laten genieten van het voetballen. Door o.a. deze actie hoopt men de middelen hiervoor bij elkaar krijgen.

Vanaf 10.30 uur zullen (jeugd)leden tijdens een huis aan huis actie, de extra grote kerststerren aanbieden voor € 4,50 per stuk. Vooraf bestellen kan ook via kerststerrenactie@eindseboys.nl
Afhalen en tevens verkoop op zaterdag 8 december tussen 10.00 en 14.00 uur in de kantine van Eindse Boys.

Grote zelfwerkzaamheid
Om het ledental van 375, waaronder 75 dames en meisjes, te kunnen handhaven, wil de club er voor zorgen dat de vrijwilligers onder zo optimaal mogelijke omstandigheden kunnen werken. Gelukkig beschikt Eindse Boys nog over voldoende vrijwilligers, maar goede middelen om te werken is een extra stimulans om er mee door te gaan.

Bij Eindse Boys doen we het samen
Dat is de leuze waarmee de vereniging vanaf 2017 aan de slag is gegaan om de betrokkenheid van de leden en ouders van jeugdleden te vergroten. Ieder naar vermogen een vrijwilligersbijdrage leveren, waardoor de huidige vrijwilligers worden ontlast en er een basis voor de toekomst wordt gelegd. Door er samen de schouders onder te zetten, bijvoorbeeld bij een actie als deze, kan de contributie aantrekkelijk blijven. Het actieplan “Bij Eindse Boys doen we het samen” begint zijn vruchten af te werpen en daarom kijkt de vereniging optimistisch naar de toekomst.

Heb je interesse om lid te worden van deze mooie en actieve vereniging met een lage contributie, kijk dan eens op de site www.eindseboys.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie