Skip to content

Internationaal opsporingsbevel naar Jos Brech

Redactie
22 augustus 2018 | 12:31

Advertentie

Er loopt een internationaal opsporingsbevel naar de 55-jarige Jos Brech uit Simpelveld die wordt verdacht van de dood op Nicky Verstappen uit Heibloem. Hij kwam aan het licht na een groot DNA-onderzoek in de zaak.

Het is niet bekend waar Jos Brech nu verblijft. Najaar 2017 is hij naar het buitenland vertrokken. Het laatste teken van leven is van februari 2018. De familie heeft hem in april 2018 als vermist opgegeven. Zijn laatste bekende verblijfplaats is in de Vogezen in Frankrijk.

Jos Brech (55) verdachte moord Nicky Verstappen
Jos Brech, 55 jaar oud. Hij woonde in Simpelveld, was actief bij een scouting en heeft enige jaren op een kinderspeelzaal gewerkt. Hij is ooit betrokken geweest bij een zedenfeit. Dat feit is echter geseponeerd. Hij organiseerde bushcraftreizen in Europa en was daarom zelf regelmatig op reis.

De verdachte is spoorloos
De man was eerder al bekend in het onderzoek maar was aangemerkt als passant op de dag na de vermissing. De familie heeft aangegeven dat hij op reis is naar Frankrijk en dat hij in maart 2018 naar Nederland komt en vrijwillig DNA afstaat. Dat gebeurde echter niet. Hij keert, voor zover de politie weet, niet meer terug naar Nederland. Volgens de politie zou de man meer moeten kunnen vertellen over de laatste uren van Nicky Verstappen. De man staat gesignaleerd en er loopt een internationaal opsporingsbevel. Ook wordt samen gewerkt met de politie in Frankrijk.

Lees ook

Tijdlijn Nicky Verstappen (Limburger)

Tijdlijn Nicky Verstappen (1Limburg)

Advertentie

2 Reacties

  1. Ondanks dat het zo lang heeft geduurd om achter de identiteit te komen van deze laffe moordenaar, hoop ik dat deze man snel gevonden word dood/levend, zodat de familie van Nicky na zoveel jaren, het gemis van, zoon, kleinkind het een plaatsje kunnen geven..

    Dit is een wederom een ware hel voor alle betrokkenen.

    Sterkte.

    • Dat dit voor de familie opnieuw de zaak weer oprakelt moge duidelijk zij maar zullen we even wachten tot de man door een rechtbank schuldig is bevonden?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie