Skip to content

Prins Peet I en Jeugdprins Raf I brengen sleutels terug (Foto’s)

Redactie
14 februari 2018 | 17:06

Advertentie

Dinsdagavond hebben Prins Peet I en Jeugdprins Raf I de sleutels van het gemeentehuis terug gebracht naar het gemeentehuis. Burgemeester Evers nam de sleutel van de voordeur en wethouder Geraats de sleutel van het achterpoortje in ontvangst.

Opperpin Henk Evers bedankt de Pinmaekers en alle vastelaovendj vierders van Nederweert voor een prachtige tijd en hoopt dat het gemeentehuis een beetje netjes is achtergelaten. Hij is blij dat Prins Peet zo goed weer had geregeld met die dagen. Een prachtig seizoen komt ten einde met vele hoogtepunten om naar terug te kijken. “Je kunt beter iets missen dan het nooit hebben meegemaakt” aldus Prins Raf I. Het was voor Prins Raf I en Prins Peet een afscheid om nooit te vergeten. Met een lach en een dikke traan werd afscheid genomen van de vastelaovendj.

Afsluitend hebben de prinsenparen van de Pinmaekers gezamenlijk de törf van de sokkel gehaald waarna de “Törf Oploating” plaatsvond. Vergezeld van heel veel rode, gele en groene ballonnen werd de törf symbolisch de lucht in gelaten. Een prachtig seizoen en een prachtige week komen ten einde. De hele Pinmaekers-familie ging daarna naar gemeenschapshuis de Pinnenhof van Nederweert voor de abdicatie van beide prinsen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie