Skip to content

‘Amerikaans’ Moulin Blues beloont vroege vogels en start voorverkoop

Redactie
16 januari 2018 | 19:49

Advertentie

De 33e editie van het Moulin Blues Festival vindt ook dit jaar plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 mei. De afgelopen weken maakte de organisatie de eerste veelbelovende namen bekend voor het affiche van 2018. Morgen, woensdag 17 januari, start de voorverkoop en als je er vroeg bij bent dan word je beloond.

Traditiegetrouw vindt in het eerste weekend van mei het Moulin Blues Festival plaats. Ospel verandert dan twee dagen in het gezelligste blues- & rootswalhalla van Nederland.

Al sinds 1986 wordt in Ospel het Moulin Blues Festival georganiseerd. Door de jaren heen is het festival uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende blues- en rootsfestival dat wereldwijd aanzien geniet. In de muziekwereld is het festival voor velen een ‘must’. In haar rijke historie verwelkomde Moulin Blues bluesgiganten als B.B. King, Buddy Guy, Bo Diddley, Koko Taylor, Lester Butler, Robert Cray, Joe Bonamassa, Walter Trout, Jimmie Vaughan en vele anderen.

Moulin Blues 2018
Voor de komende editie heeft de organisatie al een heel aantal aansprekende artiesten gepresenteerd. Wat opvalt is het aantal artiesten afkomstig uit de Verenigde Staten, de Amerikanen domineren het affiche als nooit te voren. Zo komt o.a. rechtstreeks uit Chicago de Nick Moss Band samen met harmonicavirtuoos Dennis Gruenling Ospel trakteren op onvervalste Chicago blues.  De organisatie heeft daarnaast het sensationele duo Monster Mike Welch & Mike Ledbetter (eveneens uit Chicago) weten vast te leggen. De bezoeker die van bluesrock houdt komt eveneens ruimschoots aan z’n trekken. Uit Memphis komt Eric Gales en brengt bluesrock uit het hart. Daarnaast komt het ensemble van de Blues Caravan naar Ospel met Mike Zito, Bernard Allison en Vanja Skye. Verassingen zullen er ongetwijfeld ook zijn; er wordt verwacht dat de New Yorkse Bette Smith en het eveneens New Yorkse Hollis Brown hoge ogen gaat gooien tijdens deze editie van Moulin Blues.

Kaartverkoop en vroege vogels
De kaartverkoop voor Moulin Blues 2018 start morgen, woensdag 17 januari om 12.00 uur. Diegenen die er vroeg bij zijn hebben de mogelijkheid om een weekendticket tegen gereduceerd tarief te verkrijgen. Echter zijn er maar 350 vroegvoordeeltickets beschikbaar en op=op. Natuurlijk is het ook mogelijk om vanaf morgen reguliere- en dagtickets te kopen.

Voor meer informatie: www.moulinblues.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie